Tuomas Arola jatkaa koirapaidassa

Tuomas Arola on käynyt kirjoittamassa SalBan siistissä toimistossa jatkosopimuksen kaudesta 2023-2024. 

Viime viikolla julkaistussa Jesse Nurmen sopimuksen yhteydessä puhuttiin tientynlaisesta läpimurrosta, niin sitä samaa voidaan ajatella tapahtuneen laituripari Arolan kohdalla. Arola nakutti koko kauden toimineessa kolmoskentässä 13+10 tehopisteet ja teholukeman +16. Fliigakarsinnoissakin Arola oli osa ehjintä kokonaisuutta ja auttoi joukkuetta haastamaan M-Teamin tosissaan. 

Tuomas Arolan kommentit jatkosopimuksestaan

– Nautin pelaamisesta ja olostani SalBassa. Täällä on todella hyvä porukka niin kopissa kuin sen ulkopuolellakin.

– Olen kehittynyt SalBassa todella paljon ja näen myös tulevaisuuteni kannalta tämän ratkaisun hyväksi. Tämä on minulle hyvä paikka kehittyä vieläkin paremmaksi pelaajaksi!

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Arolan jatkosopimuksesta 

-Arola on oiva esimerkki siitä, mitä olisimme voineet seurana menettää, jossemme olisi hänen viimeisen A-juniorivuotensa jälkeen nähneet pinnan alla olevaa potentiaalia. Nyt nelisen vuotta myöhemmin, ”Tumppi” on valmennukselle todella monipuolinen täsmäase, jota voi peluuttaa jopa kätisyyden osalta ns. väärällä puolella laiturina. Tässä on pelaaja joka ei jätä yhtään kaksinkamppailua kesken ja puhutaan pelaajasta, joka on vuosi toisensa jälkeen tehnyt pyyteettömästi hommia kehittymisensä eteen. Hienoa että Tumppi haluaa jatkaa kehittymistä tutussa ympäristössä. 

Miesten pelaajasopimuksia julkaistaan 2-3kpl / viikko tahdilla 👊