Rauman Salba ry


Rauman SalBa on 1993 perustettu salibandyn erikoisseura. Nykyisellään menossa on 27 toimintavuosi ja seurakin on kasvanut jo yli 550 jäsenen seuraksi.

SalBalla on tällä hetkellä poikajuniorisarjoissa (A-F) sekä salibandykoulutoimintaa perheen pienimmille. Tyttöjoukkueita SalBalla on (E-A). Aikuisjoukkueista miesten 2.joukkue pelaa Länsirannikon 3.divisioonaa ja naisten 2.joukkue Länsirannikon 4.divisioonaa. M40-joukkue pelaa omanikäistensä sarjaa ja lisäksi meillä on aikuisille suunnattu harrastesählyryhmä.

Seuran lippulaivoina toimivat miesten edustusjoukkue, joka pelaa kaudella 2020-21 miesten Suomisarjaa ja naisten edustusjoukkue, joka pelaa 1.divisioonassa.

SalBa on kehittyvä seura, jossa asiat tehdään ja otetaan vakavasti, mutta muistetaan kuitenkin pitää myös se kuuluisa pilke silmäkulmassa.

Roolimme nuorten urheiljoiden parissa on moninainen. Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden kehittää itseään pelaajina osaavan valmennuksen alaisuudessa, mutta roolimme on myös kasvatuksellisesti tärkeä, tarjoamme nuorille liikunnallisen elämäntavan ja yhteenkuuluvuuden tunteen.

Image