Rauman Salba ry


Rauman SalBa on 1993 perustettu salibandyn erikoisseura. Nykyisellään menossa on 30. toimintavuosi ja seurakin on kasvanut jo yli 550 jäsenen seuraksi.

SalBalla on tällä hetkellä poikajuniorisarjoissa P9-P22 sekä salibandykoulutoimintaa perheen pienimmille. Tyttöjoukkue SalBalla on T16. Aikuisjoukkueista miesten 2.joukkue pelaa Länsirannikon 3.divisioonaa ja naisten 2.joukkue Länsirannikon 3.divisioonaa. sekä M40-joukkue pelaa omanikäistensä sarjaa.

Seuran lippulaivoina toimivat miesten edustusjoukkue, joka pelaa kaudella 2023-24 miesten Inssi-Divaria ja naisten edustusjoukkue, joka pelaa Suomisarjassa.

SalBa on kehittyvä seura, jossa asiat tehdään ja otetaan vakavasti, mutta muistetaan kuitenkin pitää myös se kuuluisa pilke silmäkulmassa.

Roolimme nuorten urheiljoiden parissa on moninainen. Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden kehittää itseään pelaajina osaavan valmennuksen alaisuudessa, mutta roolimme on myös kasvatuksellisesti tärkeä, tarjoamme nuorille liikunnallisen elämäntavan ja yhteenkuuluvuuden tunteen.

Image