TPS JA SALBA FARMISOPIMUKSEEN

TPS miesten F-liigajoukkue ja Divarissa pelaava Rauman SalBan miesten edustusjoukkue allekirjoittivat farmisopimuksen kaudesta 2022-2023. 

-Näen tämän miesten edustusjoukkueemme osalta tosi hienona asiana. TPS salibandy on niin miesten kuin naisten puolella tämän hetken alueemme selkeästi menestynein seura ja hienoa että pääsemme tekemään yhteistyötä näin konkreettisesti ja oppimaan samalla Joni Rokosa kertoo. 

-Yhteistyö on mielestäni heti alusta asti vahvalla pohjalla, kun kumpikaan ei ole riippuvainen toisesta. Yhteistyön pelisäännöt ollaan sovittu avoimesti ja käyty suoraan alusta asti lävitse. TPS arkitekeminen on niin laadukasta, että tiedämme saavan tarvittaessa peleihimme avuksi hyvin harjoitelleen pelaajan Rokosa luettelee.

TPS salibandyn Urheilujohtaja Perttu Kytöhongan mietteet yhteistyöstä 

”Divari on henkilökohtaisesti varsin tuttu sarja, kun pääsin siellä kolme vuotta valmentamaan. Samalla nousi arvostus sarjaa kohtaan. Dynamiikaltaan Divari on varsin erilainen kuin F-liiga, sillä joukkueiden väliset erot ovat varsin pieniä. Olen usein puhunut ”mahdollisuuksien tasa-arvosta” Divarissa ja sen myötä harvassa pelissä voittaja käytännössä tiedetään etukäteen.

Nuorille pelaajille tällainen ympäristö on vuosien aikana osoittautunut varsin hyväksi kehityksen kannalta. Rakennamme tässä Tepsissä kilpa- ja huippu-urheiluohjelman puitteissa lisää mahdollisia askelmia nuorille pelaajillemme ja Divarista ja farmiyhteistöystä SalBan kanssa saamme yhden sellaisen.”

#Oxdog #Yhteistyö #SalBa #TPS