Tomi Lahti SalBan valmennuspäälliköksi 1.8.2023 alkaen

Tomi Lahti Rauman SalBan valmennuspäälliköksi 1.8.2023 alkaen

Tomi Lahden kommentit Valmennuspäällikkö pestistään 

-Eräänlainen haave päästä tekemään töitä rakastamalle seuralle eli SalBalle toteutuu. Olen kasvanut ”Kauppiksella” ja tietynlainen ympyrä siitä 2-vuotiaasta pojasta tähän hetkeen sulkeutuu. Tavoitteenani on luoda uraa lajin parissa vielä oman pelaajaurankin jälkeen ja tämä on askel jälleen eteenpäin. 

Olen työskennellyt viimeiset 1,5 kautta Espoossa Westend Indiansin organisaatiossa nuorempien juniorien valmennuspäällikkön tehtävissä ja uskon, että olen saanut sieltä hyvää kokemusta ja valmiutta lähteä ottamaan kokonaisvaltaisempaa valmennuspäällikön roolia Raumalla.

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Lahden palkkauksesta 

-Valmennuspäällikölle on ollut tarve jo vuosia seurassamme, mutta olemme rakentaneet organisaatiota systemaattisesti seuratoiminta edellä ja toiminta saatu siihen pisteeseen, että tämä taloudellinen panostus on mahdollinen ilman seuramaksujen nostamista. Tomin päätehtävänä tulee olemaan valmentajien valmentaminen ja kouluttaminen. Vapaaehtoiset valmentajat tarvitsevat jatkuvan tuen ja näin heillä on mahdollisuus onnistua seurassamme paremmin omassa roolissaan seuran toiminnanjohtaja Joni Rokosa kertoo 

Seuran työntekijät 1.8.2023 alkaen 

Toiminnanjohtaja Joni Rokosa 

joni.rokosa@salba.fi

044 2780277 

Junioripäällikkö Mikko Immonen 

mikko.immonen@salba.fi

040 0787150 

Valmennuspäällikkö Tomi Lahti 

tomi.lahti@salba.fi

040 8229636