Toiminnanjohtajan tilannekatsaus

Rauman SalBan toiminnanjohtaja Joni Rokosan tilannekatsaus

Kautta 2022-2023 on tässä kohtaa parisen kuukautta jäljellä, joten loppusuora on niin sanotusti edessä. 

Miesten edustusjoukkue on pelannut tähän asti erinomaisen kauden löytyen Inssidivarin sarjataulukon kolmannelta sijalta ja varmistaen paikkansa F-liigan karsinnoissa. 

Naisten edustusjoukkueella on kautta jäljellä kaksi ottelua ja ensi kauden sarjataso tulee olemaan sarjamuutoksien jälkeen Suomisarja.

Miesten ja naisten kakkosjoukkueet taistelevat loppukauden ajan sarjanoususta. Lisäksi seniorikoirat Suomenmestaruudesta. 

Junioripuolella pelataan tasaisia hyviä otteluita lähes parilla kymmenellä joukkueella ja usealla joukkueella tärkeimmät pelit ovat vasta edessä. 

Rakennus Talosaaren maalivahtitallissa Jani Lahti kehittää nuorempien joukkueidemme maalivahteja. 

TVO:n kesäleirit alkoivat tänään  Junioripäällikkö Mikko Immosen johdolla ja ne järjestetään neljänä eri leiripäivänä. 

SalBa arpajaisten voittajat julkaistaan lauantaina 11.3.2023. 

Pääsiäisturnaus järjestetään 6.4.-8.4.2023, joka on täynnä joukkueiden hyvän aktiivisuuden vuoksi. 

Työvaatetalon puulaakisarjan kauden 2022-2023 otteluista ollaan pelattu tässä kohtaa tasan puolet. Finaali sarjassa pelataan 27.5.2023. 

Urheilukarnevaalin ilmoittautuminen pyritään käynnistämään tässä seuraavan kuukauden aikana. 

Kautta 2023-2024 olemme valmistelleet jo oikeastaan lokakuusta asti askel kerrallaan. Paljon on tietysti vielä ratkaistavia asioita ja hommia edessä, mutta toisaalta pitää myös pystyä nauttimaan käynnissä olevasta kaudesta. Luottavaisin mielin on pystynyt olemaan myös ensi kauden kokonaisuuden suhteen jo vähän pidemmän aikaa. 

Joukkueiden kevään pelit ovat edessä, joten toivottavasti seuraajamme käyvät katsomassa SalBan otteluita ja miksei tietysti muutenkin laajasti salibandyä. Salibandy on kuitenkin parasta paikan päällä! 

#Oxdog #Tilannekatsaus #SalBa