Toiminnanjohtajan tilannekatsaus 13.2.2024

Kausi 2023-2024 kääntyy loppusuoralle, jolloin askel pitää vain tiivistyä ja ottaa koneista irti kaikki otettavissa oleva.

SalBa seurana on asettanut tähänkin käynnissä olevaan kauteen tavoitteet, jotka koostuvat taloudellisista, harrastajamääristä, tapahtumista ja kilpailullisista tavoitteista. Taloudellisesti olemme pystyneet menemään tämänkin kauden melko tarkkaan ennen kautta laaditulla budjetilla. Lisenssipelaajia on tässä kohtaa +8 versus tavoite. Vuosikelloon määritellyt tapahtumat olemme pystyneet järjestämään ja kruununa järjestetty jäähalliottelu, joka jää ainakin vähäksi ajaksi historian kirjoihin katsojaennätyksen muodossa. Kilpailullisesti asetimme viidelle seuramme joukkueelle tulokselliset tavoitteet.

Miehet edustus

Tavoite: Fliigakarsinnoissa

Joukkue on kerännyt vuodenvaihteen jälkeen pelaamastaan kuudesta ottelusta kahdeksan pistettä. Näinkin tasaisessa sarjassa se tarkoittaa sitä, että runkosarjan lopuissa neljässä ottelussa on mukavasti panosta, jos joukkue mieliin säilyvänsä kuuden sakissa ja jatkavansa kautta Fliigakarsinnoissa.

Joukkueen loput ottelut ja sulkeissa tämän hetken sarjasijoitukset

La 24.2. M-Team (2) vs SalBa (5)

Su 25.2. SalBa (5) vs LNM (1)

Su 3.3. SalBa (5) vs Josba (11)

Su 10.3. Koovee (6) vs SalBa (5)

Naiset edustus

Tavoite: Säilyä ilman karsintoja Suomisarjassa

Joukkue varmistanut jo tässä kohtaa pääsyn karsimaan paikasta valtakunnalliseen Divariin. Joukkue majailee tällä hetkellä Suomisarjan B-lohkossa kärkisijalla, joten kaikkinensa voidaan tässä kohtaa kautta pitää kautta kilpailullisesti onnistuneena.

Joukkueen loput ottelut ja sulkeissa tämän hetken sarjasijoitukset

La 24.2. O2-Jyväskylä 2 (4) vs SalBa (1)

La 24.2. FB Factor (3) vs SalBa (1)

La 9.3. Classic 2 (2) vs SalBa (1)

La 9.3. SBS Rupu (6) vs SalBa (1)

Miehet 2

Tavoite: Säilyä miesten 2.divisioonassa

Joukkue on pelannut tähän asti ihan tasaisen kauden nousijajoukkueena. Joukkueessa on tällä kaudella saanut reilu kolmekymmentä juniori-ikäistä kosketuksen ensimmäisiin miesten yksittäisiin otteluihin. Tulevaisuuden kannalta tärkeä sarja seurallemme. Teoreettinen mahdollisuus on, että joukkue joutuisi vielä karsintoihin, mutta se on hyvinkin pieni mahdollisuus enään tässä kohtaa kautta.

Joukkueen loput ottelut ja sulkeissa tämän hetken sarjasijoitukset

Su 25.2. AFC Campus (6) vs SalBa (7)

Pe 1.3. SalBa (7) vs FBC Turku (5)

La 9.3. SBS Masku (4) vs SalBa (7)

P22

Tavoite: Ansaita SM-Sarjapaikka ensi kaudelle

Joukkue on tällä hetkellä sarjassa toisena, joka riittäisi sarjanousuun ensi kaudeksi. Kaikki siis omissa käsissä viimeiseen kolmeen peliin lähdettäessä.

Joukkueen loput ottelut ja sulkeissa tämän hetken sarjasijoitukset

Su 18.2. Åif (1) vs SalBa (2)

La 24.2. SalBa (2) vs Stars (3)

Su 3.3. GrIFK (4) vs SalBa (2)

P19

Tavoite: Ansaita SM-Sarjapaikka ensi kaudelle

Joukkue on ansainnut paikkansa myös ensi kaudella Sm-sarjassa, mutta vielä on mahdollisuus päästä tällä kaudella pelaamaan SM-sarjan playoffeissa.

Joukkueen loput ottelut ja sulkeissa tämän hetken sarjasijoitukset

La 18.2. Voima/SaiPa (8) vs SalBa (2)

La 25.2. SalBa (2) vs Steelers (3)

Su 3.3. SalBa (2) vs SPV (6)

To 8.3. Blackbirds/SB Vantaa (5) vs SalBa (2)