SalBa ja PTU ovat sopineet Farmisopimuksen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue ja Suomisarjassa pelaava PTU salibandyn miesten edustusjoukkue farmiyhteistyöhön. 

SalBan toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit solmitusta farmisopimuksesta 

-Haluamme tehdä alueellamme tiivistä seurojen välistä yhteistyötä, jossa molemmilla seuroilla on samanlainen arvomaailma ja ennenkaikkea molemmat hyötyvät yhteistyöstä. Näimme viime kaudella Tepsin kanssa, mitä hyvä yhteistyö tarkoittaa käytännössä ja tavoitteenamme on jatkaa myös tätä yhteistyötä, vaikka muodolliset seikat hieman vaihtuvatkin. 

Meillä on kaudelle 2023-2024 leveä materiaali edustusjoukkueessamme, joten meillä on tarve tarjota mahdollisuuksia  pelaajillemme saada peliaikaa myös sarjaporrasta alempana olevasta joukkueesta. Pystymme auttamaan puolin ja toisin arjen harjoittelussa toisiamme, joten tämäkin seikka pitää huomioida selkeänä hyötynä yhteistyössä. Kaikki tapahtuu kuitenkin PTU:n ehdoilla, eli me luomme mahdollisuuksia ja he valitsevat niistä mahdolliset avut tarpeisiinsa. 

Mielestäni Satakunnan salibandyn kehittäminen on tässä myös tärkeässä roolissa ja pelaajat ovat keskiössä. 

PTU:n salibandyjaoston puheenjohtajan ja edustusjoukkueen managerin Mika Kallion mietteet yhteistyöstä

-Pienenä salibandyseurana saamme hyvää tukea ja apua toimintamme kehittämisessä. Varsinkin junioritoiminnan tuleva yhteistyö on meille tosi tärkeää. 

Haluamme saada uutta näkökulmaa ja apua yhteistyömallien luomisessa mahdollisten uusien yhteistyökumppanien kanssa. Minulle jäi jo ensimmäisestä puhelusta Rokosan kanssa todella hyvä fiilis ja muutama lisäpuhelu kevään aikana vahvisti ajatuksia ja uskallusta tehdä salibandyjaoston kanssa päätös lähteä yhteistyöhön. Oman painoarvonsa päätökseen toi myös omat SalBassa vietetyt vuodet, joita edelleen muistelen lämmöllä. Mielestäni tässä yhteistyössä kysyntä ja tarjonta kohtaavat erinomaisesti. Kilpailullisessa mielessä pelaajaliikenne on pääasiassa meidän suuntaan, joka tuo laadukkaita pelaajia PTU:n paitaan, mutta toki myös PTU:n pelaajilla on mahdollisuus nousta pelaamaan Divaria. Saamme yhteistyön kautta myös lisää laatua harjoitteluumme ja olemme näin ollen valmiimpia lähtemään kauden otteluihin. 

Yhteydenotot aiheesta 

Rauman SalBa Joni Rokosa 

joni.rokosa@salba.fi

044 2780277 

PTU Mika Kallio

mika.kallio25@outlook.com

040 5854336

#Oxdog #Intersport #SalBa #PTU #Farmisopimus #Yhteistyö #Satakunta #Inssidivari #Suomisarja #Salibandy