Rauman SalBan strategia 2022 – lähdössä viimeinen kausi

Rauman SalBa julkaisi vuonna 2018 seurahistoriansa ensimmäisen strategian. Kausi 2021-2022 on strategian viimeinen ja uusi vuoteen 2026 ulottuva on viimeistelyä vaille valmiina.

Viimeiseen strategian kauteen lähdettäessä on hyvä arvioida onnistumisiamme ja epäonnistumisiamme.

Arvot 

Pitkäjänteisyys – Avoimuus – Yhteisöllisyys

Seuraväeltä kysyttiin mielipidettä vuosittain järjestettävässä seurakyselyssä ja ainakin tuloksien pohjalta voi päätellä, että seuraväki näkee SalBan toimivan arvojensa mukaisesti. 

Pitkäjänteisesti toimintaa kehittäen, tiedostaen omat resurssimme ja maalailematta pilvilinnoja tai lupaamalla asioita, joita emme pysty toiminnassamme toteuttamaan.

Avoimuudessa voi aina parantaa, mutta SalBan toiminnassa ei kenenkään toimihenkilön tarvitse salailla mitään. Jokaisella joukkueellamme on oma tili ja jokainen joukkue pyörittää itsenäisesti omaa talouttaan. Yleisesti seuratoiminnan suurimpia ongelmia avoimuudessa liittyy miesten edustusjoukkueen rahan käyttöön ja joutuvatko junioreiden vanhemmat maksumiehiksi. SalBassa molemmat edustusjoukkueistamme pyörittävät omalla rahalla toimintaansa ja tämä on yksi tärkeimpiä asioita, kun halutaan seuran toimintaa kehittää entistä paremmaksi.

Visio 

Satakunnan suurin salibandyseura 

Tähän tavoitteeseen olemme päässeet jo parisen vuotta sitten lisenssipelaajien, mutta ennen kaikkea jäsenmäärässä mitattuna. Seuramme toiminta-ajatus pyrkiä tarjoamaan kaikille harrastus on varmasti suuressa osassa, jotta olemme päässeet tavoitteisiimme.

Missio 

SalBan tarinan rakentaminen kansallisesti yhdeksi johtavista salibandyseuroista. 

Arvioimme edustusjoukkueidemme menestystä, niin Suomessa on viisitoista (15) seuraa, joissa miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat vähintään miesten Divarissa ja naisten 1.divarissa.

Haluamme katsoa kriittisesti kilpaurheilun kannalta asiaa, niin olemme vielä tosi paljon perässä valtakunnallista huippua niin junioreissa, kuin myös aikuisurheilussa. 

Arvioimme seuramme rakenteellisen toiminnan kehittymistä, niin olemme pystyneet luomaan selkeän ja järjestelmällisen konseptin. Vapaaehtoisilla toimihenkilöillämme on kaikki apu jatkuvassa käytössä toimiessaan roolissaan seurassamme. Olemme pystyneet auttamaan alueemme muita seuroja antamalla meille toimineita toimintamalleja heidän käyttöönsä ja tarkoituksenamme on pystyä auttamaan tulevaisuudessa yhä paremmin myös muita alueemme seuroja.

Seuramme strategia tulee jatkossakin ohjaamaan yksittäisen kausisuunnitelman luomista.

Seuramme arvot, visio, missio ja toiminta-ajatus ovat toimintamme kulmakivet, joiden kautta pyrimme kehittämään seuramme toimintaa yhä paremmaksi.

#Oxdog #Intersport #Strategia #Arvot #Visio #Missio #Toiminta-ajatus #SalBa