Rauman SalBa on palkannut seuran toiseksi kokopäiväiseksi työntekijäksi Mikko Immosen. Joni Rokosa toimii jatkossa SalBan toiminnanjohtajana. 

Rauman SalBa on palkannut seuran toiseksi kokopäiväiseksi työntekijäksi Mikko Immosen. Joni Rokosa toimii jatkossa SalBan toiminnanjohtajana. 

Seurassa lähes pari vuotta puolipäiväisenä työntekijänä toiminut Immonen on jatkossa seuran Junioripäällikkö, joka vastaa ikäkausijoukkueiden ja harrasteryhmien toiminnan kehittämisestä. 

-Pelaajauran loppuessa olen todella iloinen mahdollisuudesta jatkaa työelämää salibandyn parissa. SalBassa olen päässyt näiden kahden kauden aikana tutustumaan seuran toimintaan ja on mukava jatkaa siltä polulta minkä Joni on tänne hienosti luonut, sekä tuoda junioripuolelle isosti mukaan myös omia arvoja ja ajatuksia Immonen kertoo. 

-Olen kovin iloinen, että Mikko aloittaa seuramme junioripäällikkönä. Haluamme seurana jatkossakin kehittää seuratoimintaa ja näin ollen meidän seuraava askel oli palkata toinen kokoaikainen työntekijä seuran puheenjohtaja Sanna Nurmi kertoo 

Rauman SalBassa vuodesta 2017 työskennellyt Joni Rokosa toimii jatkossa seuran toiminnanjohtajana. 

-Olen tottakai tyytyväinen, että saan jatkaa SalBan kehittämistä entisestään. Seuramme puolesta olen erittäin tyytyväinen, että Mikko alkaa kehittämään kokopäiväisenä työntekijänä seuramme junioripuolta Rokosa kiittelee

-Olen erittäin tyytyväinen Jonin työpanokseen, hänen päivittäiseen tekemiseen ja toimintaan. Jonin halu kehittää seuraamme ei ole muuttunut mihinkään vaan päinvastoin. Voin luottaa 100% siihen, että Joni hoitaa työnsä ja on sitoutunut tekemiseensä.

Ja varmasti Joni saa Mikosta hyvän työparin, siinäkin mielessä katson luottavaisesti seuran tulevaisuuteen Nurmi päättää