Miikka Sokka pukee SalBan pelipaidan päälle myös kaudella 2023-2024!

Suomenmestaruuden viime kauden päätteeksi yhteistyöseura TPS F-liigajoukkueen kanssa voittanut Miikka Sokka on allekirjoittanut kauden 2023-2024 sopimuksen Rauman SalBan kanssa.

Kaiku HR on ollut mahdollistamassa Suomenmestari Miikka Sokan paluun Raumalle. Kaiku HR on myös apunasi, kun etsit työtä tai yrityksesi etsii osaavaa työvoimaa. 

Miikka Sokan kommentit sopimuksestaan:

-Hyvillä mielin palaan koirapaitaan. On helppo todeta, että viime kaudella sain kruunun omalle peliuralleni, mutta mies on pysynyt ehjänä ja arkeni mahdollistaa pelaamisen jatkamisen, joten päätös tulevan kauden kuvioista oli nopeasti tehty.

-SalBan suuntaan on vaikuttanut olevan siirtomarkkinoilla imua, mikä on tietenkin loistava asia. Kesän ja alkukauden aikana kun löydetään uuden koutsin alaisuudessa palaset kohdilleen, niin lupaan että Kauppiksella tullaan näkemään voittavaa salibandya.

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Sokan sopimuksesta

-Oma näkemykseni, että Sokka on kokonaisvaltaisesti Divarin paras pelaaja tai vähintään top kolme pelaaja. Tosi hienoa, että Miikka tulee vahvistamaan jo valmiiksi laadukasta joukkuettamme. Kaikulle myös isot kiitokset jo tässä kohtaa tämän sopimuksen mahdollistajana. 

Kaiku HR palkitsee tulevanakin kautena kuukauden juniorit 

”Kaiku HR:n omistajat ovat entisiä huppu-urheilijoita ja haluavat tukea alueemme juniorien urheilua yli lajirajojen ja siksi ovat mukana SalBankin juniorityössä”