Miesten edustusjoukkueeseen kolme uutta sopimuspelaajaa

Miesten edustusjoukkueeseen kolme uutta sopimuspelaajaa, kun Oskari Laaksonen Lenni Kinnunen ja Lukas Aaltonen allekirjoittivat vuoden sopimukset. 

26-vuotias Oskari Laaksonen siirtyy koirapaitaa Suomisarjajoukkue SC Wolvesista. Viime kaudella Laaksonen tehtaili 22 otteluun 34 maalia ja tarjoili 20 syöttöä. Koronakaudella 2020-2021 Laaksonen kerrytti pistetiliään kahdeksassa Divarikarsintasarjan ottelussa 12 maalilla ja 8 syötöllä. Lyhyellä matikalla voi siis laskea, että viimeiseen puoleentoista kauteen on syntynyt 30 ottelussa 74 tehopistettä ja tehopisteitä me hankittiin Laaksonen tekemään koirapaitaankin. 

17-vuotias oma kasvattimme Lenni Kinnunen kirjoitti ensimmäisen pelaajasopimuksensa. Lenni tekee nuoresta iästään huolimatta fiksuja ja peliä edistäviä ratkaisuja. Tuossa iässä otetaan yksittäisen kaudenkin aikana isoja askelia pelaajana ja meidän tehtävänä on antaa Lennille mahdollisuudet steppien ottamiseen. 

20-vuotias Lukas Aaltonen on jo usean vuoden ajan ollut lähellä edustuksen toimintaa, mutta nyt aika oli oikea allekirjoittaa pelaajasopimus. Luke pelasikin viime kaudella jo muutaman Divariottelun, mutta nyt ehjä ja sitoutunut kesä alle, niin pelejä tulee taitavalle pelaajalle paljon enemmän kuin viime kaudella. 

📸 Suvi Tyynismaa

#Oxdog #Divari