Miesten edustusjoukkueelle viisi pelaajasopimusta

Miesten edustusjoukkueen seuraavat viisi pelaajasopimusta ovat Joona Lehtoniemi, Lassi Lähdesmäki, Tuomas Arola, Tomi Lahti ja Valtteri Suvala. 

Joona Lehtoniemen 22v viime kauden katkaisi loukkaantuminen, mutta tehoja tekemään tottunut laitahyökkääjä kerkesi viimeistelemään viime kaudella neljä maalia ennen kautensa keskeytymistä. Toiveissa ehjä kausi, niin tehoja ropisee. 

22-vuotias joukkueen ilopilleriksi tituleerattu Lassi Lähdesmäen viime kausi oli tehollisestikin hänen paras pääsarjakautensa tähän mennessä. Kahteenkymmeneen neljään otteluun kahdeksan maalia ja kolme syöttöä on roolipelaajalle ihan hyvä suoritus. 

Tuomas Arolaa ei aina näe tehotilastoissa, mutta kentän tasapainottajana laiturit tykkäävät. Kaksikymmentäkolme vuotta on mittarissa ja mahdollisuudet urallaan vaikka mihin. 

Kaksikymmentäyhdeksän vuotiasta Tomi Lahtea voi jo kutsua kaiken nähneeksi SalBapelaajaksi. Viime kaudella kahdessakymmenessäneljässä ottelussa yksitoista maalia ja kolmetoista syöttöä. Odotukset vähintään samoissa määrissä alkavallekin kaudelle. 

Viime kaudella neljä pelaajamme pystyi pelaamaan kaikki ottelut ja ei ole ihme, että kuntoihme 34-vuotias Valtteri Suvala oli yksi näistä. Pelifiksu ja kaksinkamppailuita hyvin voittava Suvala teki viime kaudella maalin ja syöttöjä tuli kuusi. 

Jatketaan ensi viikolla pelaajasopimuksien julkaisuja. 

📸 Elmeri Elo

#Oxdog #Divari