Miesten edustusjoukkue valmis kauteen 2022-2023

Kauden 2020-2021 päätteeksi Divariin noussut ja siellä kaudella 2021-2022 runkosarjan yhdeksänneksi sijoittunut miesten edustusjoukkue on valmis kauteen 2022-2023. 

Viime kausi oli ensimmäinen Divarikausi joukkueelle muutaman vuoden tauon jälkeen ja hyvinkin opettavainen. Valtakunnallisessa ja tasaisessa sarjassa pitää olla fyysisesti kunnossa. Sitoutuneen ja osaavan fysiikkavalmentajan löytäminen oli avain asemassa. Jesse Vainiomäki on ollut tässä pestissä jo tähän mennessä erinomainen ja toivottavasti hänen kauttaan tulleet uudet asiat näkyvät myös kaudella tuloksissa. 

Edelliset pari kautta olemme menneet jo toukokuusta lähtien lajiharjoittelu edellä, mutta tähän kauteen lähestymisemme on ollut täysin erinlainen. Olemme pitäneet viisi lajileiripäivää ja muuten menneet koko kesän fysiikkaharjoittelu edellä. Ensi kuusta tulee sitten mukaan myös lajiharjoittelu kolmesti viikossa. 

Joukkueen kokoamisessa on ollut tietyt kriteerit jo useamman vuoden ajan, eikä niistä tarvinnut tänäkään vuonna lähteä poikkeamaan. Joukkueelle pystytään alkavallakin kaudelle antamaan todella hyvät puitteet kehittää toimintaansa arjessa. Pitkäjänteisesti tätä meidän toimintaa kuitenkin pyritään kokoajan vahvistamaan ja tarkoituksena olisi taas ottaa muutama askel eteenpäin myös kilpailullisestikin. 

Viime kaudella joukkueessa oli yhteensä kaksikymmentäyhdeksän (29) sopimuspelaajaa ja tällä kaudella kaksikymmentäviisi (25). Viime kauden joukkueesta poistui yhteensä yksitoista (11) pelaajaa, joista kaksi pystyi/pääsi pelaamaan kaksi kolmas osaa sarjapeleistä. Uusia joukkueeseen tuli seitsemän (7), joista kaksi (2) aikuisten sarjoissa näyttöjä antaneita pelaajia ja viisi (5) nuoriso-osastoa. Lisäksi teimme farmisopimuksen F-liigassa tälläkin kaudella menestyvän TPS:n kanssa. 

Meillä on koossa mielenkiintoinen joukkue, jolla pystymme varmasti taistelemaan pelistä toiseen tasapäisesti pisteistä. Viime kausi toimii siinä mielessä hyvänä mittarina, kun sen pystyi jakamaan helpostikin kolmeen jaksoon. 

1.Aloitimme kauden ihan ok:sti 

2.Nukuimme seuraavat pari kuukautta

3.Loppukaudesta olimme yksi sarjan parhaista joukkueista. 

Tasaisuutta ja kehitetään jatkuvasti toimintaamme, niin hyvä tulee. 

-Joni Rokosa, miesten edustusjoukkueen päävalmentaja 

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue kaudella 2022-2023

#5 Niko Kaerla

#6 Valtteri Suvala

#8 Akseli Härkönen

#9 Oskari Laaksonen

#10 Tomi Lahti

#12 Lenni Kinnunen

#14 Tuomas Arola

#18 Lari Lahti

#19 Joona Peura

#20 Valtteri Pihkoluoma (MV)

#22 Jan-Erik Aaltonen

#23 Lassi Lähdesmäki

#26 Mikael Niemi

#27 Jani Lehtoniemi

#29 Tommi Mieskoski

#31 Jonne Aaltonen

#41 Juho Harjunpää

#57 Lukas Aaltonen

#61 Ville-Petteri Lilja

#70 Miikka Sokka

#72 Joona Lehtoniemi

#77 Jesse Nurmi

#88 Juha Keskitalo (MV)

#89 Roope Osmonen

#94 Jani Lahti (MV)

Päävalmentaja: Joni Rokosa

Valmentaja: Hannu Niemi

Fysiikkavalmentaja: Jesse Vainiomäki

Huoltaja: Mikko Eerola

Huoltaja: Juuso Mäenpää