Miehet matkaavat huomenna Liminkaan

Miesten edustusjoukkue matkustaa huomenna Liminkaan paikallisen ylpeyden LNM vieraaksi. Pari edellistä kautta taululla on ollut kymmenen minuutin jälkeen 6-0 tappioasema, jonka jälkeen siimaa on alettu vetämään kireäksi päästen lähelle, mutta jääden ilman pisteitä. Miten käy huomenna, kun ottelussa on myös tuplapanoksena Suomen cupin jatkopaikka. 

Niko Kaerlan ennakkokommentit ottelusta

-Liminka on aina ollut paha vastus meille ja tämänkin kauden aloittanut hyvin, joten ilmaisia pisteitä ei varmasti ole tulossa. Siellä yleisöä on ja hyvä tunnelma, joten saadaan varmasti taas kerran kuuma matsi. Omaan juttuun kun luotetaan ja tehdään paikoista maalit, niin varmasti ollaan vahvoilla!

Joukkueen matkassa pystyt olemaan helposti katsomalla vierasottelut SalibandyTV:stä

-Inssi-Divarin hinnat SalibandyTV:ssä: yksittäinen ottelu 6,90e, kausikortti 49,90e. Kausikortilla näkee kaikki sarjan pelit. Kausikorttia ostaessa käyttäjä valitsee aina mille joukkueelle haluaa osoittaa tukensa eli rahat. Kausikortin ostaminen tapahtuu samalla tavalla kuin yksittäisen ottelun: valitse haluttu peli ja sieltä joko kausikortti tai yksittäinen ottelu.