Kauden 2023-2024 yhteenveto

Voidaan puhua kaikkien aikojen kovimmista SalBan kaudesta, vaikka olemmekin nousseet ja pelanneetkin seuran historiassa Salibandyliigassa.

Kokonaisvaltaisesti miesten edustusjoukkue on näkyvin osa seuramme toimintaa ja on hyvinkin tärkeätä seuran kehitykselle, että se hoidetaan kaikkinensa hyvin. Niin taloudellisesti, kuin myös kilpailullisesti. Kilpailullisesti joukkue pelasi toista kertaa putkeen Fliigakarsinnoissa. Kahden edellisen kauden aikana vain M-Team ja LNM ovat pystyneet samaan. Muuten joukkueet ovat vaihtuneet, mikä kertoo sarjan tasaisuudesta. Divarin yleisöennätys 3083 on SalBan hallussa ainakin tovin ja onhan se lajissamme tosi poikkeuksellinen lukema. Tämän ottelun vääristymän vuoksi joukkue oli yleisökeskiarvossa Divarin paras.

P22 ja P19 ikäluokat aloittavat ensi kaudella kautensa SM-sarjasta. Näiden joukkueiden kautta toimii miesten kakkosjoukkue 2.divisioonassa. Vielä kun lisätään tähän kuvioon P17 valtakunnallinen sarjan joukkue, niin tälläisen kokonaispaketin Suomesta pystyy luomaan noin 10 seuraa tällä hetkellä.

Naisten edustusjoukkue pelasi kilpailullisesti erinomaisesti. Pelaten itsensä Suomisarjan B-lohkosta aina valtakunnallisen Divarin karsintojen viimeiseen vaiheeseen.

Naisten kakkosjoukkue säilytti paikkansa 3.divisioonassa.

Ikämiesten (M40) isännöi SM-lopputurnausta Raumalla sijoittuen lopulta neljänneksi.

P16-P8 & T16 ikäluokista sarjoissa pelasi yhteensä kaksikymmentä joukkuetta.

Pelipassien ostoissa maltillinen nousu viime kauteen verrattuna.

SalBa on halunnut ja haluaa jatkossakin tehdä alueemme seurojen kanssa yhteistyötä. Tietysti yli lajirajojen Raumalla, mutta salibandyseuroista pitää kiittää erikseen seuraavia seuroja kauden yhteistyöstä: PTU, FBT Karhut, KaKo, Wirmo, Nystars & TPS.