Juho Harjunpää jatkaa koirapaidassa

Juho Harjunpää jatkaa koirapaidassa kaudella 2023-2024! 📝🤝

SalBa kasvatti Harjunpää pelasi debyyttikaudellaan nousujohteisesti. Toiseen kauteen on huomattavasti helpompi lähteä, kun pelaajalla on muistijälkiä Divarin pelinopeudesta ja fyysisistä vaatimuksistaan.

Juho Harjunpään kommentit jatkosopimuksestaan
-Kiva päästä jatkamaan siitä mihin viimekaudella jäätiin. Viimekausi oli minulle ensimmäinen miehissä ja pelaaminen oli osittain totuttelua nopeampaan ja fyysisesti vaativampaan peliin. Ensi kaudella pääsee toivottavasti paremmin mukaan peliin, vaikka heinäkuussa alkava varusmiespalvelus vähän syö harjoittelumääristä. Kuitenkin innostunut ja odottava fiilis ensi kaudesta, kun saadaan uusi päävalmentajakin kuvioihin.

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Harjunpään jatkosopimuksesta
-Viime kausi oli Juhon ensimmäinen aikuisten kausi ja näin ollen ensi kauteen on helpompi lähteä, kun tietää vaatimustasoa. Juho on ollut niin kauan kuin minä olen hänet tuntenut todella kova harjoittelemaan ja kaikki prosentit ovat sen puolella, että lähivuosina tulee lyömään itsensä läpi myös miesten tasolla. Onko se jo ensi kausi, niin siihen pystyy Juho itse vaikuttamaan todella paljon.