Jose Takala koirapaitaan kauden 2023-2024 kattavalla sopimuksella. 

Jose Takala koirapaitaan kauden 2023-2024 kattavalla sopimuksella. 

Keskushyökkääjän paikalla operoiva 23-vuotias Takala summasi Steelerssissä nohevat 22 maalia ja 20 syöttöpistettä, jolla sijoittui Inssidivarin runkosarjan pistepörssin sijalle 15. 

Jose Takalan kommentit sopimuksesta

-Fiilikset sopparista on tosi hyvät! SalBaan siirtyminen on iso juttu, koska olen koko uran pelannut Hämeenlinnassa. Kun SalBan valmentaja soitti ensimmäisen kerran ja halusi remmiin. Olin heti kiinnostunut ja saatiin Rokosan kanssa sopimus maaliin. SalBassa on hyvä mahdollisuus ottaa seuraava askel pelaajana, sekä menestyä ja voittaa joukkueena. Vahvuudet pelaajana on varmasti hyökkäyspäässä maalien ja syöttöjen muodossa. Hyvää kevään jatkoa kaikille! 

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit 

-Ensi kaudesta lähtee uuden valmennuksen projekti käyntiin, joka tarkoittaa luonnollista muutoksia joukkueen rakentamisessa. Jose tulee olemaan meille iso apu ensi kauden keskikaistalle ja olen kuullut Josesta ihmisenä pelkkää hyvää. Muutenkin ensi kauden joukkueen rakentaminen on siinä mielessä kivassa tilanteessa, jotta uusi valmennus pääsee käynnissä olevan kauden ulos puhalluksien jälkeen toiminaan lähes valmiin joukkueen kanssa.  Positiivinen kierre kentällä tulleista tuloksista ja luotettavan seuran maine on varmasti edesauttanut kiinnostukseen. 

#Oxdog #Inssidivari #Kausi23/24 #SalBa