Divariin valmistautuvan Rauman SalBan miesten edustusjoukkueeseen uusia sopimuspelaajia

Miesten edustusjoukkueen kanssa sopimuksen kaudesta 2021-2022 ovat allekirjoittaneet maalivahdit Jani Lahti, Vertti Huovilainen, puolustajat Akseli Härkönen, Henry Stenfors ja hyökkääjä Jani Lehtoniemi

Jani Lahti on valmis pitämään ykkösmaalivahdin paikkansa, Vertti Huovilainen uskoo omiin mahdollisuuksiinsa

SalBassa haluan jatkaa, koska nään joukkueessa paljon potentiaalia ja seurassa asiat hoidetaan hienosti. Tottakai sillä on iso merkitys, että parhaimmat kaverit pelaa myös täällä. Raumalla koen, että mulla on parhaimmat mahdollisuudet edetä uralla ja hyvä jatkaa siitä mihin viimekausi päättyi.

Ensi kaudesta odotan, että me näytetään taas kuinka hyvä koiralauma todellisuudessa on. Jokaista peliä lähdetään voittamaan ja kauden lopussa se nähdään mihin se riittää. Paluu valtakunnalliseen sarjaan on todella siistiä ja toivottavasti saataisiin ehkä pieni sählybuumi taas Raumalle!

-Jani Lahti 

Kasvattajaseura, joukkue ja yhteishenki. Joukkueessa on todella hyvä ilmapiiri ja usko omaan tekemiseen. Mikä näkyi varmasti myös kauden viimeisissä peleissä. Sellaisen porukan on mukava reenata ja hyvä mahdollisuus kehittyä. 

Janin ja Petri Elon tekemistä reeneissä on tullut seurattua ja molemmilta on kyllä saanut todella hyvää oppia. Kesällä täytyy tehdä hommia että saa haastettua Jania ensikaudella.

-Vertti Huovilainen 

Jani ja Vertti ovat molemmat eteenpäin haluavia urheilijoita, jotka ovat omia kasvatteja. Jatkosopimukset ovat tottakai meille tosi tärkeitä. Maalivahtitilanne on muutenkin hyvässä tilanteessa, kun harjoituksien alkaessa joukkueeseen liittyy vielä pari aikuismaalivahtia ja Akatemiassa ovat kasvamassa tulevaisuutta ajatellen potentiaalisia maalivahteja, joukkueen päävalmentaja Joni Rokosa kertoo. 

Loppukauden jo mukana ollut puolustaja Akseli Härkönen jatkaa ja niin ikään puolustajan tontilla pelaava Henry Stenfors siirtyy Karhuista. 

Siirtyminen SalBaan kesken viime kauden oli oman peliuran kannalta hyvä päätös. SalBa:ssa on hyvä yhteisöllisyys ja asenne, joten päätös jatkaa oli yllättävän helppo.

Uskon meidän yltävän ensi kaudella pudotuspeleihin erittäin tasaisessa Divarissa.

-Akseli Härkönen 

Tulin SalBaan siksi koska haluan kehittyä omalla uralla eteenpäin ja saada isompaa roolia. Koin SalBan tässä kohtaa parhaaksi paikaksi siksi, että SalBan harjoitusrutiinit sopivat hyvin koulun ja omaan elämäntilanteeseen. 

Ensi kaudelta odotan joukkoeelta hyvää menestystä, laadukasta ja taistelevaa salibandyä. Samalla itseltäni hyvää tason nostoa ja pyrkiä auttamaan joukkuetta parhaani mukaan.

-Henry Stenfors 

Akselin potentiaali nähtiin jo viime kauden lopuissa yhdeksässä pelissä. Hieno juttu, että hän halusi jatkaa meillä. Henry on rightin puolen puolustaja, jolla on selkeä halu mennä pelaajana eteenpäin. Molemmat ovat salibandyurallaan vasta alkutekijöissä ja hienoa että valitsivat meidät seuraavaksi kehityspaikakseen. 

Maaleja janoava Jani Lehtoniemi on tärkeä palanen joukkueen mahdollisuuksissa menestyä. 

SalBassa on tällä hetkellä hyvä nousujohteinen pöhinä päällä ja se näkyy myös siinä ettei pelaajistossa ole isoa vaihtuvuutta tulevalla kaudella. Joukkueessa on paljon hyviä kavereita ja muutenkin asiat hoidetaan moitteitta seuran puolesta kun matkapelaaja olen, niin miksi hyvää vaihtamaan. Itselläni on kuitenkin halu kehittyä edelleen paremmaksi pelaajaksi, niin täällä on mahdollisuus myös siihen.

Ensi kaudesta odotan tasaista sarjaa, siitä on kuitenkin aika monta vuotta kun viimeksi on Divaria pelannut, niin ei hirveesti mitään ennakko-odotuksia. Uskon kuitenkin että tällä nipulla taistellaan hyvistä sijoituksista

-Jani Lehtoniemi

Classicista on hyvä ottaa myös oppia sen verran, että joukkueeseen kannattaa hankkia pelaaja, joka tekee pelistä toiseen varmuudella maaleja. Janin maalimäärät ovat liigassa 79, Divarissa 21 ja Divarikarsinnoissa tuli yhdeksään otteluun 19. 

Tämän hetken sopimustilanne kaudeksi 2021-2022

#5 Niko Kaerla

#7 Henry Stenfors (FBT Karhut)

#8 Akseli Härkönen (FBT Pitu)

#10 Tomi Lahti

#11 Mikko Viitanen 

#14 Tuomas Arola

#18 Lari Lahti

#20 Jesse Aalto

#22 Jan-Erik Aaltonen 

#23 Lassi Lähdesmäki 

#27 Jani Lehtoniemi

#28 Santeri Nieminen 

#30 Jesse Heinonen 

#31 Jonne Aaltonen 

#33 Vertti Huovilainen 

#55 Aake Lehtonen 

#58 Mikko Immonen 

#72 Joona Lehtoniemi

#77 Jesse Nurmi

#89 Roope Osmonen 

#94 Jani Lahti