Artturi Hyvärinen koirapaitaan vuoden sopimuksella

Artturi Hyvärinen SBS Wirmosta koirapaitaan kaudeksi 2023-2024! 📝🤝

Hyvärinen on jo pitkään ollut alueemme yksi selkeistä tulevaisuuden talenteista, joka on herättänyt kiinnostusta useissa organisaatioissa. Laiturina pelaava Hyvärinen nakutteli päättyneellä kaudella P17 ja P16 Sm-sarjojen runkosarjoissa yhteensä 43 peliin 77+60 tehopisteet.

Artturi Hyvärisen kommentit koirapaitaan siirtymisestään
-Olen pelannut koko urani Wirmossa ja viihtynyt todella hyvin. Mutta koin että minun on aika ottaa pelaajaurallani seuraava askel. SalBa oli siihen selkeästi paras vaihtoehto. SalBassa on paljon hyviä ja kokeneita pelaajia, joilta voin ottaa itselleni vinkkejä pelaamiseen. Lisäksi SalBa tarjosi mahdollisuutta pelata myös omassa ikäluokassani joukkueeni kanssa Wirmossa. Olen käynyt loppukaudesta jo reenailemassa SalBassa ja meno on ollut vauhdikasta ja vakuuttavaa. Päätös siirtymisestä SalBaan oli todella helppo tehdä. Olen kuullut pelkää hyvää ja tekeminen vaikuttaa ammattimaiselta. SalBa oli jo tällä kaudella divarin kärkijengejä ja tavoite vielä ylempänä. Uskon pystyväni auttamaan SalBaa tavoitteissaan. Tuon Salbaan juonikkuutta ja maalinteko voimaa.

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Hyvärisen sopimuksesta
-Artturi kävi päättyneellä kaudella miesten harjoituksissa useasti ja näin ollen pääsin itse läheltä seuraamaan hänen edesottamuksiaan miesten ympäristössä. Harvoin sitä jää itselle niin vakuuttava kuva noin nuoren pelaajan pelillisistä taidoista, kuin Hyvärisen tapauksessa jäi. Hyvä kesäharjoittelu alle, niin kaikki on mahdollista myöskin Divarissa ensi kaudella.

Miesten pelaajasopimuksia julkaistaan 2-3kpl / viikko tahdilla 👊