Miesten loppukauden joukkue valmis

F-liigassa pelaavalla TPS miesten edustusjoukkueella ja Rauman SalBan miesten edustusjoukkueella on ollut koko kauden farmisopimus. 

Tammikuun lopussa pitää farmisopimuksen listassa olevat pelaajat lukita toiseen farmisopimuksen joukkueista loppukauden ajaksi. 

Miikka Sokka pelaa loppukauden F-liigan kärkipaikalla olevan TPS joukkueessa. 

-Kun tälläisestä mahdollisuudesta kyseltiin, niin olin heti onnellinen pelaajan puolesta ja valmis ”potkaisemaan” takapuolelle henkilökohtaisesti, jos Sokka olisi epäröinyt hetkeäkään. Tepsillä on kaikki mahdollisuudet voittaa tällä kaudella Suomenmestaruus ja on todella hienoa, että Sokka saa olla auttamassa joukkuetta pääsemään heidän tavoitteeseensa valmentaja Joni Rokosa kertoo 

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on loppukauden osalta lukituksien jälkeen nyt valmis. 

Maalivahdit 

#88 Juha Keskitalo

#94 Jani Lahti 

Kenttäpelaajat 

#5 Niko Kaerla 

#6 Valtteri Suvala

#7 Maleeq Abudu (TPS)

#8 Akseli Härkönen 

#9 Joonas Ekuri (TPS)

#10 Tomi Lahti 

#14 Tuomas Arola

#18 Lari Lahti 

#20 Daniel Kortetmäki (TPS)

#22 Eetu Lehtonen (TPS)

#23 Lassi Lähdesmäki 

#27 Jani Lehtoniemi 

#29 Tommi Mieskoski 

#31 Jonne Aaltonen 

#41 Juho Harjunpää 

#53 Aatu Koivisto (TPS)

#57 Lukas Aaltonen 

#61 Ville-Petteri Lilja

#72 Joona Lehtoniemi

#77 Jesse Nurmi 

#82 Severi Rautio (TPS) 

#89 Roope Osmonen 

-Sokan lukittuminen loppukaudeksi kirpaisee tottakai pelillisesti, mutta jos katsoo tuota meidän loppukauden joukkuetta, niin valmennuksella on hyvä ja laaja pelaajamäärä käytössään. Pitää kehua kyllä isosti TPS:n kanssa koko kauden hyvin toiminutta yhteistyötä. 

Lenni Kinnunen, Joona Peura, Valtteri Pihkoluoma, Jan-Erik Aaltonen ja Mikael Niemi pelaavat loppukauden Miesten 2-joukkueessa ja lisäksi juniori-ikäiset tietysti P22 joukkueessamme. 

-Nämä lukituspäätökset piti tehdä tammikuun puolessa välissä ja näin että näille kolmelle lupaavalle nuorelle ja kahdelle pidemmällä tauolta palaavalle oli parasta pelata miesten pelejä isossa roolissa kakkosjoukkueessa. Meillä on tässäkin sarjassa hyvät mahdollisuudet mennä päätyyn asti ja pelata opettavaisia karsintapelejä ylöspäin. 

#Oxdog #SalBa #TPS #Yhteistyö #Edustusjoukkueet #Miehet2