Valtteri Suvala jatkaa koirapaidassa

Valtteri Suvala jatkaa koirapaidassa myös kaudella 2023-2024 📝🤝

Ykkösketjun oikean puolen puolustajana loppukauden pelannut varmaotteinen Suvala toimii joukkueessa esimerkkinä, miten kropastaan pidetään huoli. Pitkän pelikokemuksen tuoma rauhallisuus ei voi olla tarttumatta muihin joukkueen pelaajiin. Hyvä pelinlukutaito ja kaksinkamppailuvoima antaa muille ketjun pelaajille mahdollisuuksia näkyä enemmän tehopistesarakkeessa. Minään peruspakkina Suvalaa ei kannata pitää, koska avut ovat tarvittaessa myös hyökkäyspäähän kunnossa. 

Valtteri Suvalan kommentit jatkosopimuksestaan 

-Joukkueessa ja organisaatiossa on ollut todella hyvä henki ja tekemisen meininki sen aikaa, mitä olen itse ollut mukana toiminnassa. Lisäksi kehitystä on tapahtunut paljon niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin ja vielä, kun omatkin paikat ovat pysyneet suhteellisen ehjinä, niin jatkaminen Salbassa oli lähinnä itsestäänselvyys.

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Suvalan jatkosopimuksesta: 

-Suvalan esittelytekstissä oli sinäänsä kaikki oleellinen kirjoitettuna maltilliseen sävyyn. Kyseessä on joukkuepelaaja, jota kaikki kuuntelevat, kun avaa suunsa. Todella pidetty persoona joukkueessa, johon valmennus voi luottaa sataprosenttisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Hieno juttu kaikkinensa, että Suvala pukee koirapaidan myös ensi kaudella päällensä. 

Miesten pelaajasopimuksia julkaistaan 2-3kpl / viikko tahdilla 👊