Janne Hyvönen "Nyt tultiin hiukan pidemmäksi aikaa."

Share |
04.05.2017

Janne Hyvösen paluu koirapaitaan sai aikaan melkoisen innostuksen sosiaalisessa mediassa. Vuorokaudessa facebookvideo sopimuksen julkistamisesta on tavoittanut yli 42 000 ihmistä.

Samalla videolla julkistettiin myös Ville-Petteri Liljan ja Valtteri Ahtiaisen kahden vuoden jatkosopimukset. Lisäksi edustusjoukkueen managerin pestin on virallisesti ottanut haltuunsa Mika Puhakka. Tällä hetkellä SalBalla on kasassa 16 pelaajasopimusta tulevalle liigakaudelle.

Kauppiksen katsomoon jututettavaksi saapuu rento ja hymyilevä Hyvönen.
- Raumalle on aina hieno tulla, nyt tultiin sitten hiukan pidemmäksi aikaa. Kauppis kun on vielä oikeastaan toinen koti, niin on tosiaan erittäin hyvät fiilikset.

Hyvöstä on parin päivän aikana viety haastattelusta toiseen, mutta mies itse ei ole yllättynyt sopimuksen ympärille syntyneestä hypestä. Tosin ei sen takia, että pitäisi itseään isona tähtenä.
- SalBa on hoitanut tiedotuksen aina mallikkaasti, sitä on ollut hieno seurata Helsingissäkin. Tiesin tosiaan, että seura ja taustat hoitavat nämä asiat tosissaan, joten osasin odottaa, että sopimus uutisoidaan näyttävästi. Hienoa työtä siinä tekivätkin, toivottavasti sama meno jatkuu edelleen.
(Tämä kommentti siis ennen kuin totesimme, että meidän mikrofoni on rikki, ja videohaastattelu muuttui tekstin muotoon)

Isommat somelukemat eivät kuitenkaan ole se mitä Hyvösestä halutaan Raumalla saada irti, vaan numerolta 91 odotetaan paljon niin kopissa kuin kaukalossakin.
- Asennetta sekä taistelua, ja ehkä vähän esimerkkiä harjoituksiin, niitä mä haluan tuoda tänne. Unohtamatta totta kai huumoria, se on aina ollut iso osa tätä jengiä, Hyvönen summaa.

SalBan kopissa ei Hyvösen mukaan ole juuri mikään muuttunut, edes haju, joten sopeutuminen sinne ei tule olemaan ongelma. Maalivahti Teemu Kortelainen tosin joutuu hiukan vaihtamaan paikkaa, kun Hyvönen ottaa oman nurkkansa haltuun.

Tulevalla kaudella SalBan selkeä tavoite on ottaa seuraava askel eteenpäin, ja kilvoitella tosissaan ylemmistä sarjasijoituksista. Sen saavuttaminen ei Hyvösen mukaan vaadi ihmetemppuja, edes itse Taikurilta, vaan se tulee yksinkertaisista asioista.
- Se on se päivittäinen tekeminen. Arjessa ja harjoituksissa asioiden tekeminen astetta paremmin, niin sitä kautta se tulee.

Joukkueen aloituspalaveri on ensi viikon tiistaina. Sen jälkeen edessä ovat kesäharjoitukset ja se arjen tekeminen. Tässä kohtaa on pakko kysyä, millaisia tuntemuksia Hyvösessä herää, kun ajattelee sitä ensimmäistä kertaa kun pääsee juoksemaan kentälle koirapaidassa Meidän Kauppiksen yleisön eteen. Ensimmäisenä naamalle nousee leveä hymy.
- Kyllähän siitä ajatuksesta nousee väkisinkin jo hiukan karvat pystyyn. Täällä on aina ollut ihan huikea yleisö ja tunnelma, joten kyllähän sitä odottaa. Uskoisin, että joudutaan kopissa vääntämään stereoista volumea hiukan normaalia kovempaa, että kuulee musiikin yleisön äänen yli ennen kentälle menoa.

SalBan tiedotus odottaa toki kesää ja kärpäsiä innolla, mutta onhan tässä nyt vaikea malttaa odottaa sitä ensimmäistä kotipeliä..

05.01.2018Rauman SalBan arpajaiset
19.01.2018Sunnuntain SalBa - Oilers -ottelussa nähdään taisteleva koiralauma!
17.01.2018Rauman SalBa järjestää avoimet Urheilulomaleirit, ilmoittaudu mukaan!
15.01.2018SalBa perustaa 2006-07 syntyneille tytöille joukkueen
14.01.2018SalBa - Indians -ottelun lopputulokseksi 1 - 6 - "Meillä jäi hyökkäyspeli vähän piippuun"
13.01.2018LASB - SalBa päättyi pettymykseen lukemin 7 - 4
12.01.2018Viikonloppuna pelataan tuplat - Lauantaina haastetaan LASB, sunnuntaina kotona Indians!
03.01.2018Joulukuun salbalaiset: Mika Puhakka ja Tarja Paldanius-Hannula
30.12.2017Vuoden viimeinen vierasottelu päättyi lukemiin 6 - 4
29.12.2017SalBa palaa joulutauolta kaukaloon - Vastassa SPV!

Siirry arkistoon »