Teemu Kortelainen SalBan maalille

Share |
09.09.2016

Maalivahti Teemu Kortelainen siirtyy Raumalle yhden vuoden sopimuksella. Kortelainen tuo syvyyttä SalBan maalivahtiosastolle, sekä paljon liigakokemusta koppiin. Tilastoissa miehellä on 150 liigaottelua, ja siinä sivussa papereihin on merkitty seitsemän syöttöpistettäkin. Yhden kauden hän pelasi Sveitsissä Rychenberg Winterthurin paidassa.

Suurin osa liigapeleistä on tullut Tapanilan Erän paidassa, jossa hän pelasi myös päättyneellä kaudella. Kortelaisella on myös kolme mitalia Salibandyliigasta, kaksi pronssia sekä yksi hopea.

Mikä sai sinut valitsemaan juuri SalBan?
- Erän ja Viikinkien fuusion myötä oli edessä joukkueen vaihdos. Minulla oli vaihtoehtoja ulkomaillakin, mutta päätin kuitenkin jäädä kotimaan kentille. SalBalta sain sellaisen paketin töiden ja pelaamisen suhteen mitä halusin. Oli tärkeää, että asiat järjestyivät niin että pääsen muuttamaan tänne, sillä matkapelaajana en halunnut tulevaan kauteen lähteä.


Millaset odotukset sinulla on tulevasta kaudesta?
- Henkilökohtaisesti toivon pääseväni pelaamaan, sillä peliajan perässä Raumalle tulin. Aivan kärkikahinoissa ei varmaan tulevalla kaudella olla, mutta keskikastin paikoista tapellaan jo ihan tasaväkisesti. Odotuksissa on, että kaikki pelit tässä liigassa tulevat olemaan kovia. Varmasti veskaritkin saavat hoitaa oman osansa joka pelissä, helpolla ei silläkään tontilla tule pääsemään kummassakaan päässä. Joukkueesta on positiiviset fiilikset, meillä on hyvä ja yhtenäinen jengi. 

Viime kaudella kävit vierailijan väreissä Kauppiksella, tänä vuonna pääset samaan saliin kotijoukkueen väreissä. Millaisia ajatuksia se herättää?
- Odotan sitä todella paljon. Olen pelannut Loviisassa, ja näen yhtäläisyyksiä Loviisan ja Rauman kotisaleissa; pieni halli ja äänekäs yleisö, molemmat ovat pahoja paikkoja vierailijoille. SalBa oli viime kaudella yksi vaikeimmista vastustajista kotonaan, sanoisin että Kauppis on todellinen kotietu. Jo viime kaudella huomasi koirapaitojen syttyvän kotiyleisön kannustuksesta, ja nyt odotan, että itse pääsen kokemaan Kauppiksen fiiliksen sekä yleisön antaman tuen.

Myös SalBan päävalmentaja Petri Seppinen on tyytyväinen uusimpaan tulokkaaseen.
- Maalivahtiosasto on nyt kunnossa, keväästä asti on verkot olleet vesillä ja sille osastolle haettu viimeistä palasta, nyt natsasi. Saatiin samassa paketissa hyvä kassari sekä koppiin paljon kokemusta tukemaan meidän nuorta joukkuetta. Viime kevään pleijareissa Kölli oli ihan liekeissä, joten eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen että hän valitsi meidät, Seppinen päättää.

SalBan kausi alkaa sunnuntaina 18.9., kun Kauppikselle saapuvat Janne Hyvönen ja EräViikingit. Ottelu alkaa klo 17.00.


22.05.2019Rauman SalBa järjestää valmistavia turnauksia Elokuussa Raumalla
18.05.2019Tuominen ja Salonen uudet miesten edustusjoukkueen sopimuspelaajat.
10.05.2019Seuramme edustusjoukkueiden tilannekatsaus
09.05.2019Rauman SalBa järjestää ota kaverisi kokeilemaan lajiamme viikot ensi ja sitä seuraavalla viikolla.
08.05.20192019-2020 Säästöpankin Salibandykoulun ilmoittautuminen on käynnissä
08.05.2019Rauman SalBa järjestää avoimen kesäleiri 07-09 -syntyneille 11-13.6
07.05.2019Veli Peltonen ja Mikko Viitanen jatkavat Rauman SalBassa myös kaudella 2019-2020.
01.05.2019Ville-Petteri Lilja jatkaa vuoden sopimuksella Rauman SalBassa
29.04.2019Ensimmäinen Rauma Cup pelataan lauantaina 25.5.2019
24.04.2019Kauden 2018-2019 päätöstilaisuuden palkitut

Siirry arkistoon »