Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Huomenna saadaan vieraita Salosta, kun vastaan asettuu IBK MEDA

22.11.2019

Meidän Kauppikselle saapuu huomenna lauantaina vieraita Salosta, kun SalBa kohtaa kotikentällään Sarjataulukon kuudennelta sijalta löytyvän IBK MEDAn. MEDA on pelannut kauden aikana kahdeksan ottelua, joista neljä on päättynyt voittoon ja neljä tappioon. Pisteitä joukkueelle on täten kerennyt kertymään Sarjataulukkoon 12.

-He ovat vaarallinen hyökkäysjoukkue ja meidän pitää olla pelissä alusta asti aktiivisia ja lähteä tekemään sitä omaa juttua. MEDAlla on pelaajia, jotka todellakin osaavat pelata tätä lajia. Heidän ykköshyökkääjänsä ovat pelanneet selkeästi korkeammilla tasoilla ja pystyvät siirtelemään palloa todella nätisti. Jos kyetään pitämään hyvä intensiteetti lauantaina, eikä lähdetä liikaa katsomaan, että mitä kaveri tekee, niin varmasti saadaan hyvä tulos aikaan, avaa SalBan päävalmentaja Jani Rajala mietteitään tulevan viikonlopun kotipelistä.

Lähtökohdat huomiseen otteluun ovat mielenkiintoiset. IBK MEDAlla on tappio allaan viime viikonlopun ottelusta SC Wolvesia vastaan, mikä varmasti lisää joukkueen voitonjanoa entisestään. SalBa taas voitti viime kotipelinsä huikein lukemin ja pyrkii parhaansa mukaan pitämään viime viikonloppuna nähdyn tason yllä myös tämän viikon kotiottelussa. Voittaessaan SalBa nostaa itsensä IBK MEDAn ohi Sarjataulukossa.

-Pyritään kovalla työn tekemisellä ja kovalla treeni-intensiteetillä löytämään myös se tasaisuus sinne peliin. Lähdetään lauantaina hakemaan samaa suoritusta, kuin viime viikolla ja mahdollisesti vielä parantamaan siitä, Rajala jatkaa.

Koiralauman treeniviikko on sujunut hyvin. Kolmen valmentajan voimin on pyritty pitämään lauantaina nähty tempo ja intensiteetti kohdillaan ja sitä kautta pyritään saamaan myös tasalaatuisuutta itse otteluihin. Koiralauman valmennuksen vahvistus yhdellä silmäparilla on myös mahdollistanut paremman palautteen antamisen joukkueen yksilöille ja tätä kautta kehittymisen vielä entistä paremmaksi ja vahvemmaksi joukkueeksi.

-Vauhtia, tempoa ja intensiteettiä löytyi kyllä tiistain treeneistä. Ne oli suunniteltu sen mukaan, että teemat oli tempo ja se kova intensiteetti ja sitä kyllä löytyi. Mentiin 1,5 tuntia laidat ryskyen, kertoo Rajala tiistain treeneistä.

Lauantaina 23.11.2019 SalBa – IBK MEDA klo 18.00 Meidän Kauppiksella!

Lipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Liput 5€. Alle 8-vuotiaat, pelipaita päällä tai toimihenkilökortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ota haltuun joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta pelipäivänä täältä!

Nähdään lauantaina, Meidän Kauppiksella!

06.12.2019Vuoden viimeiseen kotipeliin saapuu vieraita Paimiosta
28.11.2019Keskiviikkona Turusta tuotiin kotiin kauden ensimmäinen vierasvoitto!
26.11.2019Keskiviikkona taistellaan Turussa SB Hirvensalon vieraana
24.11.2019Lauantaina pelattu hyvä peli ei riittänyt pitämään pisteitä kotona
22.11.2019Huomenna saadaan vieraita Salosta, kun vastaan asettuu IBK MEDA
16.11.2019Lauantai on raumalaisille yhtä juhlaa - pisteet pidetään Kauppiksella lukemin 16-7
15.11.2019Lauantaina valmennuksen apuna löytyy vanhoja tuttuja
09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2
31.10.2019Perjantaina lähdetään vieraisiin Vehmaalle

Siirry arkistoon »