SalBa katkaisee Wirmon voittoputken - pisteet pidetään Raumalla huikein lukemin 7-4!

19.10.2019

Kauden toinen kotiottelu on SalBalle vielä edellistäkin parempi. Koiralauma katkaisee SBS Wirmon voittoputken taidokkaalla pelaamisellaan lukemin 7-4 (2-2, 2-1, 3-1).

-Se oli sellainen salibandyottelu, mistä ei oikein mitään puuttunut. Oli epäselviä tilanteita, oli rankkareita, punaista korttia, tunnetta ei puuttunut ja varmaan oli myös hyvää katsottavaa. En usko, että olis ollu hetkeäkään tylsä seurata tota peliä, kertoo SalBan Tomi Lahti pelin jälkeen.

Meidän Kauppiksen 220 katsojaa pääsivät todistamaan lauantaina huikeaa salibandyottelua, kun Mynämäeltä vieraaksi saapui SBS Wirmo, päävalmentajanaan koiralauman valmennuksesta tuttu Petri Seppinen, sekä muutama lauman entinen pelaaja. Tunnelma oli käsin kosketeltavissa koko ottelun ajan ja jännitykseltä, tai vaarallisilta tilanteilta ei todellakaan vältytty.

SalBa polkaisee ensimmäisen erän vauhdikkaasti käyntiin, iskien erän kaksi ensimmäistä maaliaan ensimmäisen kahden peliminuutin aikana. Wirmo ei todellakaan jää tumput suorina seuraamaan, vaan pyrkii vastaamaan SalBan luomaan paineeseen päättäen ensimmäisen erän tasalukemin 2-2. Toisessa erässä päästään nauttimaan huikeasta taidonnäytteestä, kun koiralauman Tomi Lahti vetää rangaistuslaukauksen suoraan vastustajan maaliin, yleisön hurratessa ja ihaillessa pelaajan upeaa työtä. Lahti pääsee myös kolmannessa erässä esittelemään taitojaan uudelleen ja vieraiden epäonneksi onnistuu toisessakin rangaistuslaukauksessaan yleisön hurratessa. Kaikkien kolmen kokonaisen erän aikana kentältä löytyy yhtenäinen, päättäväinen ja ennen kaikkea taidokas SalBa, jonka peliä ja tekemistä on ilo seurata.

- Näytettiin se, että ennakkosuosikki FoSu voitettiin ja Wirmo kolmen ottelun voittoputkesta tulee kauppikselle ja voitettiin ne. Me pystytään voittamaan, se vain vaatii asennetta ja jokaisen pelaajan halua voittaa se peli. Ekasta vaihdosta lähtien jokainen oli asennoitunut siihen, että pelataan täysillä. Kukaan ei ollut sillä fiiliksellä, että vaan kattellaan mitä tästä tulee. Sit se näyttää tolta, oikealta joukkueelta, kun kaikki haluaa samaa, kertoo Lahti.

Kaiken kaikkiaan lauantai-illan ottelu oli SalBalle loistava. Kentällä nähtiin päävalmentaja Jani Rajalan lupaama aktiivinen ja tarkka SalBa, joka teki varmasti vaikutuksen niin yleisöön, kuin vastustajaankin. Pelin parhaaksi pelaajaksi valittiin rangaistuslaukauksillaan loistanut Tomi Lahti (2+1). Muita sinivalkoisia maalintekijöitä olivat tänään Tuomas Arola (1+0), Jesse Nurmi (2+0), Lassi Lähdesmäki (1+0) ja Veli Peltonen (1+0).

Katso ottelun kaikki tilastot täältä!

Seuraavan kerran on koiralauma vauhdissa viikon päästä lauantaina, kun vieraaksi Meidän Kauppikselle saapuu Paraisilta SC Wolves. Pysy kuulolla!

09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2
31.10.2019Perjantaina lähdetään vieraisiin Vehmaalle
26.10.2019Koiralauma ei kyennyt tänään parhaimpaansa - SC Wolves vei pisteet Paraisille lukemin 5-9
25.10.2019Lauantaina luvassa eläimellinen taisto - koiralauman saa vieraakseen SC Wolves:in Paraisilta.
19.10.2019SalBa katkaisee Wirmon voittoputken - pisteet pidetään Raumalla huikein lukemin 7-4!
18.10.2019Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja
12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5
10.10.2019Perjantain myöhäisillan ottelussa nousee vastaan FBC Turku 2
04.10.2019Porilaiset pitivät kiinni pisteistä kynsin ja hampain - SalBa lähti takaisin kotiin Raumalle pisteittä

Siirry arkistoon »