Porilaiset pitivät kiinni pisteistä kynsin ja hampain - SalBa lähti takaisin kotiin Raumalle pisteittä

04.10.2019

Perjantaina pelattu kauden ensimmäinen vierasottelu ei tarjonnut koiralaumalle pisteitä kotiin vietäväksi. Tunteikas ja toiminnantäyteinen ottelu päättyi viimein lukemin 6-3 (0-0,2-1,4-2), koiralauman lähtiessä takaisin Raumalle pitkän ja uuvuttavan päivän jälkeen.

- Pelissä tapahtui tänään kaikki kohellukset, mitä voi vaan tapahtua. Ekassa erässä oli tarkoitus ottaa vähän rauhallisemmin ja katsoa hiukan vastustajan valitsemaa pelitapaa. Intensiteetti jäi aika matalalle ja sitten kun lähdettiin nostamaan sitä, se oli vähän puskemista. Äijät koitti puskea itse pallon kanssa joka välistä, vaikka olisi pitänyt saada laitettua se pallo liikkeelle, kertoo SalBan päävalmentaja Jani Rajala pelin jälkeen.

Ensimmäisen erän päättyminen ilman maaleja vaikutti lupaavalta koiralauman mahdollisen voiton kannalta. Toisessa erässä koiralauman Veli Peltonen pääsee avaamaan maalitilaston ja SalBa kykenee pitämään johtoasemastaan kiinni yli erän puoliväliin asti. FBT Pitu kuitenkin kokoaa rivinsä ja hyödyntää SalBan kohelluksen, iskien itselleen kaksi maalia ja näin nostaen itsensä maalilla johtoon. Toisen erän 2-1 tilanne antaa edelleen toivoa raumalaisille, mutta valitettavasti kolmannessa erässä ei enää nousta ja Pitu vetää itsensä kolmen maalin johtoon, päättäen pelin lukemiin 6-3.

-Me ei olla hirveästi pallollista peliä harjoiteltu, kun ollaan keskitytty tuohon pallottomaan pelaamiseen, mutta kyllä sen silti pitäisi olla parempaa. Puhuttiin ennen peliä, että kun me pelataan kakkosdivarissa, niin ihmiset saattaa olla töissä ennen peliä ja nytkin moni tuli peliin suoraan töistä. Ei kerennyt välttämättä kunnolla syömään ja ajatukset on vielä pitkään väkisinkin töissä ja menee aikaa, että ajatukset saa kokonaan peliin. Tällä sarjatasolla on yksilön vastuulla sitten latautua ja hoitaa itsensä parhaaseen mahdolliseen pelivireeseen, mikä työpäivän jälkeen on hankalaa, Rajala jatkaa.

Koiralauman positiivisin yllättäjä tänään pelissä oli maalivahti Jani Lahti, joka loukkaantumisten takia on ollut muutaman kauden sivussa. Ensimmäisen pelinsä vuosiin pelannut Lahti pelasi hyvän ja ehjän pelin puolustaen intohimoisesti koiralauman maalia ja hänet palkittiinkin pelin parhaana. Torjuntoja Lahdelle pelin aikana kertyi loistavat 26.

SalBan maaleista vastasivat tänään Veli Peltonen (1+0), Jesse Nurmi (1+0), sekä Petteri Salonen (1+1).

Seuraavan pelinsä SalBa pelaa ensi viikon perjantaina Turussa, vieraillessaan FBC Turku 2:den vieraana.

Katso ottelun kaikki tilastot täältä.

 

06.04.2020Rauman SalBan joukkueet/harrasteryhmät kaudella 2020-2021
08.07.2020Mikko Immonen seuran puolipäiväiseksi työntekijäksi ja samalla myös miesten edustusjoukkueen uudeksi sopimuspelaajaksi
06.07.2020Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä
04.06.2020Joukkueidemme valtakunnallisten karsintojen lohkot ja pelipaikat
31.05.2020Joukkueet jatkavat toimintaansa asteittain
25.05.2020Rauman SalBa hakee puolipäiväistä työntekijää
18.05.2020Kauteen valmistavat turnaukset tulevat jälleen
15.05.2020Edustusjoukkueidemme lohkot kaudella 2020-2021
12.05.2020SalBan miesten edustusjoukkue nousee Suomisarjaan kaudelle 2020-2021
08.05.2020Aino ja Ella Tuomela ovat matkustaneet kahden vuoden ajan Raumalle pelaamaan salibandyä ja edessä näkyy jo kolmas kausi

Siirry arkistoon »