Perjantaina koiralauma lähtee ottamaan mittaa Satakunnan herruudesta

03.10.2019

Viime viikonloppuna voitosta nauttimaan päässyt SalBa suuntaa huomenna perjantaina Porin Urheilutalolle, jossa isäntänä toimii FBT Pitu. Huomisen isäntäjoukkue lukeutuu päävalmentaja Rajalan mukaan yhdeksi lohkon kovimmista vastustajista, josta SalBa on saanut esimakua jo kahdesti harjoituspelien muodossa.

-FBT Pitu on hyvä joukkue ja varmasti tulee lukeutumaan sinne Länsirannikon lohkon yhdeksi kovimmista joukkueista, veikkaisin vähintään viiden kärkeen, kertoo SalBan päävalmentaja Jani Rajala päälimmäisiä fiiliksiä tulevasta vastustajasta.

Tällä viikolla on SalBan miesten edustus harjoitellut normaaliin tahtiin. Viime viikon pelin ensimmäisen erän jälkeen tehtyjä pelillisiä muutoksia pyritään soveltamaan myös huomisessa pelissä. Karvauksen tason muutos ja pelaajakohtaiset muutokset vaikuttivat FoSua vastaan niin, että kaksi viimeistä erää menivät SalBan tahtiin. Tavoitteena joukkueella on pyrkiä viemään porilaisia huomenna koko pelin ajan.

-Pitu on kurinalainen joukkue. Tekevät 60 minuuttia kovasti duunia. En lähtisi nostamaan ketään yksittäisiä pelaajia esiin, mutta toimivat joukkueena viisaasti ja puolustavat todella kovin. He myös pystyvät luomaan hyökkäysalueella vaarallisia maalintekotilanteita, jos ei kyetä olemaan hereillä. Oman puolustamisen pitää siis perjantaina olla kunnossa, Rajala jatkaa.

Tällä viikolla harjoituksissa tehdyt pienet muutokset pallottomaan pelaamiseen tähtäävät siihen, että huomenna ensimmäisen erän jälkeen ei tarvitse muuttaa mitään, vaan kentältä löytyisi jo ensimmäisten minuuttien aikana valmis ja vaarallinen koiralauma.

FBT Pitu - SalBa HUOMENNA perjantaina klo 18.30.

Ota joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta haltuun pelipäivänä täältä!

12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5
10.10.2019Perjantain myöhäisillan ottelussa nousee vastaan FBC Turku 2
04.10.2019Porilaiset pitivät kiinni pisteistä kynsin ja hampain - SalBa lähti takaisin kotiin Raumalle pisteittä
03.10.2019Perjantaina koiralauma lähtee ottamaan mittaa Satakunnan herruudesta
28.09.2019Kauden avausottelu päättyi voittoon luvuin 8-7
27.09.2019SalBan miehet starttaavat kautensa lauantaina Meidän Kauppiksella
14.08.2019Säästöpankin salibandykoulun ryhmät ovat nyt täynnä!
02.06.2019Edustusjoukkueidemme tilannekatsaus
22.05.2019Rauman SalBa järjestää valmistavia turnauksia Elokuussa Raumalla
18.05.2019Tuominen ja Salonen uudet miesten edustusjoukkueen sopimuspelaajat.

Siirry arkistoon »