Kauden avausottelu päättyi voittoon luvuin 8-7

28.09.2019

Kauden aloitusottelu oli koiralaumalle voitokas, lukemin 8-7 (2-3, 3-3, 3-1). Täydet kolme pistettä pysyvät Raumalla, FoSun lähtiessä ottelun jälkeen kotiin tyhjin käsin. Meidän Kauppiksen 203 katsojaa pääsivät todistamaan tiukkaa ottelua, jonka lopputulosta oli vaikea arvata, ihan pelin viimeisille minuuteille asti.

-Vastustaja oli kyllä todella hyvä. Liikutti palloa hienosti ja meillä oli välillä vaikeuksia miettiä, että mitä tässä nyt kuuluu tehdä. Tuntu, että ainakin meidän ketjua vastaan ne tuli ihan ovista ja ikkunoista koko ajan, kertoo pelin jälkeen Sveitsistä takaisin koirapaitaan palannut Tomi Lahti.

Ottelun ensimmäinen erä jumittaa pahasti koiralauman päädyssä, vastustajan pelatessa taidokkaasti kotijoukkuetta vastaan. Toisessa erässä onneksi tilanne tasaantuu ja SalBa pääsee paremmin mukaan peliin, pitäen pistetilannetta jatkuvasti piinallisen tasaisena. Kolmannessa erässä koiralauma herää kunnolla eloon ja parhaimmillaan saa kurottua kahden maalin eron vierasjoukkueeseen. Valitettavasti voitonnälkäinen FoSu kuroo tilannetta umpeen, ottelun päättyessä viimein lukemiin 8-7.

- Saatiin onneksi rauhoitettua ekan erän jälkeen se meidän tekeminen. Ei ihan kokonaan, joten kyllä juostiin aika paljon turhaankin. Saatiin silti pakka enemmän kasaan. Se oli vaikeeta vastustajalle, kun alku oli helppo ja yhtäkkiä se ei enää olekaan niin helppoa. Silloin tulee tehtyä pakotettuja ratkaisuja, mitä kautta sitten itse päästiin enemmän peliin mukaan, Lahti kertoo.

Vuoden Sveitsissä pelannut ja ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi palkittu Lahti teki päätöksen paluustaan koiralaumaan viime keväänä. Sama SalBamainen meininki löytyy edelleen uuden päävalmentajan, sekä uusien joukkuetovereidenkin kanssa, joukkuehengen ollessa kuten kuuluukin. Kaikilla joukkueessa on kivaa ja siihen pitääkin Lahden mielestä pyrkiä. Taktiseen puoleen on tullut muutosta vuoden takaisesta, mutta vertaaminen on Lahden mukaan hankalaa, sillä liigassa ns. aktiivisemman salibandyn pelaaminen ei ole samalla tavalla mahdollista, kuin alemmilla sarjatasoilla. Fiilikset paluustaan Lahdella ovat positiiviset, etenkin kauden ensimmäisen kotikentällä voitetun ottelun jälkeen.

- Kiva olla kotona. Tuttua ja turvallista, vaikka porukkaa on vaihtunut paljon. Tässä on saanut paljon uusia kavereita. Kyllä mä olen tyytyväinen päätökseeni, etenkin kun voitettiin taas ja vieläpä täällä kauppiksella, fiilistelee Lahti tunnelmiaan kauden ensimmäisen kotivoiton jälkeen.

Katso ottelun kaikki tilastot täältä!

Seuraavan kerran SalBan miehet pelaavat ensi viikon perjantaina 4.10. Porin Urheilutalolla, kun vastaan asettuu FBT Pitu.

06.04.2020Rauman SalBan joukkueet/harrasteryhmät kaudella 2020-2021
08.07.2020Mikko Immonen seuran puolipäiväiseksi työntekijäksi ja samalla myös miesten edustusjoukkueen uudeksi sopimuspelaajaksi
06.07.2020Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä
04.06.2020Joukkueidemme valtakunnallisten karsintojen lohkot ja pelipaikat
31.05.2020Joukkueet jatkavat toimintaansa asteittain
25.05.2020Rauman SalBa hakee puolipäiväistä työntekijää
18.05.2020Kauteen valmistavat turnaukset tulevat jälleen
15.05.2020Edustusjoukkueidemme lohkot kaudella 2020-2021
12.05.2020SalBan miesten edustusjoukkue nousee Suomisarjaan kaudelle 2020-2021
08.05.2020Aino ja Ella Tuomela ovat matkustaneet kahden vuoden ajan Raumalle pelaamaan salibandyä ja edessä näkyy jo kolmas kausi

Siirry arkistoon »