Kauden avausottelu päättyi voittoon luvuin 8-7

28.09.2019

Kauden aloitusottelu oli koiralaumalle voitokas, lukemin 8-7 (2-3, 3-3, 3-1). Täydet kolme pistettä pysyvät Raumalla, FoSun lähtiessä ottelun jälkeen kotiin tyhjin käsin. Meidän Kauppiksen 203 katsojaa pääsivät todistamaan tiukkaa ottelua, jonka lopputulosta oli vaikea arvata, ihan pelin viimeisille minuuteille asti.

-Vastustaja oli kyllä todella hyvä. Liikutti palloa hienosti ja meillä oli välillä vaikeuksia miettiä, että mitä tässä nyt kuuluu tehdä. Tuntu, että ainakin meidän ketjua vastaan ne tuli ihan ovista ja ikkunoista koko ajan, kertoo pelin jälkeen Sveitsistä takaisin koirapaitaan palannut Tomi Lahti.

Ottelun ensimmäinen erä jumittaa pahasti koiralauman päädyssä, vastustajan pelatessa taidokkaasti kotijoukkuetta vastaan. Toisessa erässä onneksi tilanne tasaantuu ja SalBa pääsee paremmin mukaan peliin, pitäen pistetilannetta jatkuvasti piinallisen tasaisena. Kolmannessa erässä koiralauma herää kunnolla eloon ja parhaimmillaan saa kurottua kahden maalin eron vierasjoukkueeseen. Valitettavasti voitonnälkäinen FoSu kuroo tilannetta umpeen, ottelun päättyessä viimein lukemiin 8-7.

- Saatiin onneksi rauhoitettua ekan erän jälkeen se meidän tekeminen. Ei ihan kokonaan, joten kyllä juostiin aika paljon turhaankin. Saatiin silti pakka enemmän kasaan. Se oli vaikeeta vastustajalle, kun alku oli helppo ja yhtäkkiä se ei enää olekaan niin helppoa. Silloin tulee tehtyä pakotettuja ratkaisuja, mitä kautta sitten itse päästiin enemmän peliin mukaan, Lahti kertoo.

Vuoden Sveitsissä pelannut ja ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi palkittu Lahti teki päätöksen paluustaan koiralaumaan viime keväänä. Sama SalBamainen meininki löytyy edelleen uuden päävalmentajan, sekä uusien joukkuetovereidenkin kanssa, joukkuehengen ollessa kuten kuuluukin. Kaikilla joukkueessa on kivaa ja siihen pitääkin Lahden mielestä pyrkiä. Taktiseen puoleen on tullut muutosta vuoden takaisesta, mutta vertaaminen on Lahden mukaan hankalaa, sillä liigassa ns. aktiivisemman salibandyn pelaaminen ei ole samalla tavalla mahdollista, kuin alemmilla sarjatasoilla. Fiilikset paluustaan Lahdella ovat positiiviset, etenkin kauden ensimmäisen kotikentällä voitetun ottelun jälkeen.

- Kiva olla kotona. Tuttua ja turvallista, vaikka porukkaa on vaihtunut paljon. Tässä on saanut paljon uusia kavereita. Kyllä mä olen tyytyväinen päätökseeni, etenkin kun voitettiin taas ja vieläpä täällä kauppiksella, fiilistelee Lahti tunnelmiaan kauden ensimmäisen kotivoiton jälkeen.

Katso ottelun kaikki tilastot täältä!

Seuraavan kerran SalBan miehet pelaavat ensi viikon perjantaina 4.10. Porin Urheilutalolla, kun vastaan asettuu FBT Pitu.

12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5
10.10.2019Perjantain myöhäisillan ottelussa nousee vastaan FBC Turku 2
04.10.2019Porilaiset pitivät kiinni pisteistä kynsin ja hampain - SalBa lähti takaisin kotiin Raumalle pisteittä
03.10.2019Perjantaina koiralauma lähtee ottamaan mittaa Satakunnan herruudesta
28.09.2019Kauden avausottelu päättyi voittoon luvuin 8-7
27.09.2019SalBan miehet starttaavat kautensa lauantaina Meidän Kauppiksella
14.08.2019Säästöpankin salibandykoulun ryhmät ovat nyt täynnä!
02.06.2019Edustusjoukkueidemme tilannekatsaus
22.05.2019Rauman SalBa järjestää valmistavia turnauksia Elokuussa Raumalla
18.05.2019Tuominen ja Salonen uudet miesten edustusjoukkueen sopimuspelaajat.

Siirry arkistoon »