Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SalBan miehet starttaavat kautensa lauantaina Meidän Kauppiksella

27.09.2019

SalBan miesten edustusjoukkue polkaisee Länsirannikon 2.divisioonan kautensa käyntiin huomenna 28.9. lauantaina Meidän Kauppiksella. Klo 15.00 alkavassa pelissä vastassa on forssalainen FoSu, joka SalBan päävalmentaja Jani Rajalan mielestä on yksi sarjan kovimmista vastuksista ja siksi tarjoaakin joukkueelle loistavan mahdollisuuden päästä testaamaan omaa tasoaan heti kauden alussa.

- Tottakai on hienoa aloittaa kotona ja sarjan yhtä kovinta joukkuetta vastaan. FoSu oli viimekaudella aika lähellä nousua divariinkin, joten se on meille myös loistava mittari siihen, millä tasolla me joukkueena tällä hetkellä ollaan, Rajala kommentoi fiiliksiä tulevasta kauden aloitusottelusta.

 SalBa on harjoitellut tulevaa kautta silmällä pitäen jo toukokuusta asti. Luvassa on muutosten vuosi, sillä valmennus on pyrkinyt lähestymään asioita eri tavalla aikaisempiin vuosiin nähden ja painottanut harjoituksissa paljon uuden oppimista. Ohjattu fysiikka on jätetty treeneissä minimiin ja keskitytty enemmän itse lajiin. Heti toukokuussa on aloitettu lajiharjoitukset ja pelattu jo ensimmäiset harjoituspelitkin.

- Toukokuusta asti on keskitytty vain pallottomaan pelaamiseen, eli puolustamiseen ja siihen liittyviin asioihin. Pallottoman pelaamisen rakenne alkaa olemaan aika hyvällä tasolla. Nyt vielä hiotaan sitä, miten yksilön toiminta vaikuttaa tiettyihin pelitilanteisiin, tai meidän päähän syntyviin maalintekotilanteisiin. Sen jälkeen, kun se saadaan kuntoon, ollaan oikealla tiellä, kertoo Rajala harjoitusten pääpainoista.

SalBa lähtee tulevalle kaudelle hyvin raumalaisella joukkueella. Lähes kaikki joukkueen pelaajista ovat SalBan kasvatteja, minkä päävalmentaja kokee positiivisena joukkueen kehityksen kannalta.

- Jos ajatellaan pitkäaikaista ja kestävää tekemistä ja mahdollisesti pääsarjoja, on ehdottoman tärkeää, että junioritoiminnasta tulee omia pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan sillä tasolla. Me ollaan tätä joukkuetta yhdessä koottu valmennuksen ja Rokosan kanssa niin, että jokainen ketä täällä kopissa on, haluaa pelata koiralogolle ja haluaa kehittyä. Nyt kakkosdivari antaa sen mahdollisuuden, että me pystytään keskittymään harjoitteluun ja siihen, että me ollaan paljon paljon parempia, jos tulevaisuudessa joskus pelataan pääsarjoja, Rajala summaa.

 Millainen SalBa sitten lauantaina tullaan Meidän Kauppiksella näkemään? Päävalmentaja Rajalalla on selkeä visio ja vastaus tähän:

- Meidän pelitapa on muuttunut todella radikaalisti. Tullaan pelaamaan aktiivista salibandya. Pyritään tekemään aloite kentällä, oli meillä palloa tai ei. Jos haluaa tulla katsomaan viihdyttävää salibandya, niin me tullaan sellaista tällä kaudella pelaamaan ja se on se meidän juttu ollut alusta asti. Halutaan rakentaa tänne Raumalle sellainen pelitapa ja ideologia, että se on kaikille selvillä ja sitä pystyy hyödyntämään meidän junioritkin. Iloisuus, hyvä tekeminen ja energisyys on ehkä sellaisia mitä haluan itse nostaa ja toivottavasti sitä lauantaina nähdään! Sellainen freshi, raikas ja yritteliäs SalBa ja sit siinä pelaamisessa on enemmän järkeä, kuin siinä hetkeen on ollut, kiteyttää Rajala visionsa.

 

Lauantaina 28.9.2019 SalBa-Fosu klo 15.00 Meidän Kauppiksella.

Lipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Liput 5€. Alle 8-vuotiaat, pelipaita päällä tai toimihenkilökortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ota haltuun joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta pelipäivänä täältä!

Nähdään lauantaina, Meidän Kauppiksella!

 

07.12.2019Vuoden viimeinen kotipeli päättyi voittoon lukemin 10-6
06.12.2019Vuoden viimeiseen kotipeliin saapuu vieraita Paimiosta
28.11.2019Keskiviikkona Turusta tuotiin kotiin kauden ensimmäinen vierasvoitto!
26.11.2019Keskiviikkona taistellaan Turussa SB Hirvensalon vieraana
24.11.2019Lauantaina pelattu hyvä peli ei riittänyt pitämään pisteitä kotona
22.11.2019Huomenna saadaan vieraita Salosta, kun vastaan asettuu IBK MEDA
16.11.2019Lauantai on raumalaisille yhtä juhlaa - pisteet pidetään Kauppiksella lukemin 16-7
15.11.2019Lauantaina valmennuksen apuna löytyy vanhoja tuttuja
09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2

Siirry arkistoon »