SalBan miehet starttaavat kautensa lauantaina Meidän Kauppiksella

27.09.2019

SalBan miesten edustusjoukkue polkaisee Länsirannikon 2.divisioonan kautensa käyntiin huomenna 28.9. lauantaina Meidän Kauppiksella. Klo 15.00 alkavassa pelissä vastassa on forssalainen FoSu, joka SalBan päävalmentaja Jani Rajalan mielestä on yksi sarjan kovimmista vastuksista ja siksi tarjoaakin joukkueelle loistavan mahdollisuuden päästä testaamaan omaa tasoaan heti kauden alussa.

- Tottakai on hienoa aloittaa kotona ja sarjan yhtä kovinta joukkuetta vastaan. FoSu oli viimekaudella aika lähellä nousua divariinkin, joten se on meille myös loistava mittari siihen, millä tasolla me joukkueena tällä hetkellä ollaan, Rajala kommentoi fiiliksiä tulevasta kauden aloitusottelusta.

 SalBa on harjoitellut tulevaa kautta silmällä pitäen jo toukokuusta asti. Luvassa on muutosten vuosi, sillä valmennus on pyrkinyt lähestymään asioita eri tavalla aikaisempiin vuosiin nähden ja painottanut harjoituksissa paljon uuden oppimista. Ohjattu fysiikka on jätetty treeneissä minimiin ja keskitytty enemmän itse lajiin. Heti toukokuussa on aloitettu lajiharjoitukset ja pelattu jo ensimmäiset harjoituspelitkin.

- Toukokuusta asti on keskitytty vain pallottomaan pelaamiseen, eli puolustamiseen ja siihen liittyviin asioihin. Pallottoman pelaamisen rakenne alkaa olemaan aika hyvällä tasolla. Nyt vielä hiotaan sitä, miten yksilön toiminta vaikuttaa tiettyihin pelitilanteisiin, tai meidän päähän syntyviin maalintekotilanteisiin. Sen jälkeen, kun se saadaan kuntoon, ollaan oikealla tiellä, kertoo Rajala harjoitusten pääpainoista.

SalBa lähtee tulevalle kaudelle hyvin raumalaisella joukkueella. Lähes kaikki joukkueen pelaajista ovat SalBan kasvatteja, minkä päävalmentaja kokee positiivisena joukkueen kehityksen kannalta.

- Jos ajatellaan pitkäaikaista ja kestävää tekemistä ja mahdollisesti pääsarjoja, on ehdottoman tärkeää, että junioritoiminnasta tulee omia pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan sillä tasolla. Me ollaan tätä joukkuetta yhdessä koottu valmennuksen ja Rokosan kanssa niin, että jokainen ketä täällä kopissa on, haluaa pelata koiralogolle ja haluaa kehittyä. Nyt kakkosdivari antaa sen mahdollisuuden, että me pystytään keskittymään harjoitteluun ja siihen, että me ollaan paljon paljon parempia, jos tulevaisuudessa joskus pelataan pääsarjoja, Rajala summaa.

 Millainen SalBa sitten lauantaina tullaan Meidän Kauppiksella näkemään? Päävalmentaja Rajalalla on selkeä visio ja vastaus tähän:

- Meidän pelitapa on muuttunut todella radikaalisti. Tullaan pelaamaan aktiivista salibandya. Pyritään tekemään aloite kentällä, oli meillä palloa tai ei. Jos haluaa tulla katsomaan viihdyttävää salibandya, niin me tullaan sellaista tällä kaudella pelaamaan ja se on se meidän juttu ollut alusta asti. Halutaan rakentaa tänne Raumalle sellainen pelitapa ja ideologia, että se on kaikille selvillä ja sitä pystyy hyödyntämään meidän junioritkin. Iloisuus, hyvä tekeminen ja energisyys on ehkä sellaisia mitä haluan itse nostaa ja toivottavasti sitä lauantaina nähdään! Sellainen freshi, raikas ja yritteliäs SalBa ja sit siinä pelaamisessa on enemmän järkeä, kuin siinä hetkeen on ollut, kiteyttää Rajala visionsa.

 

Lauantaina 28.9.2019 SalBa-Fosu klo 15.00 Meidän Kauppiksella.

Lipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Liput 5€. Alle 8-vuotiaat, pelipaita päällä tai toimihenkilökortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ota haltuun joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta pelipäivänä täältä!

Nähdään lauantaina, Meidän Kauppiksella!

 

06.04.2020Rauman SalBan joukkueet/harrasteryhmät kaudella 2020-2021
08.07.2020Mikko Immonen seuran puolipäiväiseksi työntekijäksi ja samalla myös miesten edustusjoukkueen uudeksi sopimuspelaajaksi
06.07.2020Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä
04.06.2020Joukkueidemme valtakunnallisten karsintojen lohkot ja pelipaikat
31.05.2020Joukkueet jatkavat toimintaansa asteittain
25.05.2020Rauman SalBa hakee puolipäiväistä työntekijää
18.05.2020Kauteen valmistavat turnaukset tulevat jälleen
15.05.2020Edustusjoukkueidemme lohkot kaudella 2020-2021
12.05.2020SalBan miesten edustusjoukkue nousee Suomisarjaan kaudelle 2020-2021
08.05.2020Aino ja Ella Tuomela ovat matkustaneet kahden vuoden ajan Raumalle pelaamaan salibandyä ja edessä näkyy jo kolmas kausi

Siirry arkistoon »