Katseet kohti uutta - kasassa sopimukset 15 pelaajan kanssa

Share |
05.03.2019

Rauman SalBan miesten kausi päättyi Divarissa viime sunnuntaina. Sesonki ei mennyt aivan tavoitteiden mukaisesti, sillä uutta nousua lähdetään hakemaan ensi kaudella 2.divisioonasta. Katseet on käännetty tiukasti jo tulevaisuuteen.
– Ajatuksemme on rakentaa miesten edustusjoukkueesta entistäkin sitoutuneempi. Pidämme ensisijaisen tärkeänä sitä, että pelaajien on haluttava tulla nimenomaan Rauman SalBaan. Sillä, että he haluavat edustaa juuri koirapaitaa, on aivan suunnattoman iso arvo, SalBan toiminnanjohtaja Mika Puhakka sanoo.
Ensi kauden joukkueen runko onkin jo kasassa. SalBalla on nyt sopimukset yhteensä 15 pelaajan kanssa.
– Nämä pelaajat kuuluvat pääasiassa viime kaudella sen ison askeleen miesten peleihin ottaneisiin omiin nuoriin kasvatteihin. On tärkeää pitää seuran omat pelaajat SalBassa ja on hienoa, että he haluavat edustaa kasvattajaseuraansa ja viedä sitä eteenpäin.
Sopimustilanne on poikkeuksellisen positiivinen myös ajankohtaan nähden.
– Tämä on ensimmäinen kerta, kun meillä on jo tässä vaiheessa vuotta seuraavalle kaudelle näin paljon sopimuksia tehtynä. Se on hyvä merkki siitä, että vaikka pelaamme sarjatasoa alempana, löytyy meiltä jätkiä, jotka haluavat olla mukana tässä hommassa. Tiedän, että heitä on kyselty myös muualle, Puhakka huomauttaa.
Maalivahtiosaston muodostaa viime kaudelta tuttu kolmikko. Tolppien välissä nähdään Aleksei Kohtala, Vertti Huovilainen ja Juha Keskitalo. Puolustuksen runko rakentuu omien kasvattien Jesse Nurmen, Roope Osmosen, Jan-Erik Aaltosen ja Jonne Aaltosen ympärille.
– Maalivahtimme ovat kasvaneet miesten peleihin viimeisen kahden kauden aikana. Kasassa on kolmikko, jonka varaan omaa päätä on helppo rakentaa. Puolustuksessa on nuori ja kehittyvä nelikko, joka pystyy jo nyt pelamaan tällä tasolla. He ovat kasvaneet isoihin saappaisiin hyvällä asenteella.
Hyökkäyksessä sopimukset on kahdeksan pelaajan kanssa. Nimet sopimuspapereista löytyy Joona Lehtoniemeltä, Joonas Tommilalta, Mikael Niemeltä, Aake Lehtoselta, Jesse Heinoselta ja Valtteri Ahtiaiselta sekä A-nuorista edustusjoukkueeseen nousevilta Tuomas Arolalta ja Jesse Viljaselta.
– Kuten muillakin pelipaikoilla, myös hyökkäyksessä on jo nyt aimo annos nuoruuden intoa ja kokeneempien äijien hyvää rutiinia. Tulemme täydentämään puolustus- ja hyökkäyspään rosteria vielä kevään mittaan.
Ensi kauden valmennuskin on pääsosin selvillä.
– Tulemme tiedottamaan valmennuksemme lähtökohtaisesti vielä kuluvan viikon aikana, Puhakka paljastaa.
(Lisäys juttuun 6.3.2019 18:57: Myös Jalmar Nordmanilla on sopimus SalBan kanssa.)
Lue lisää päivän Länsi-Suomesta. Nettiuutisen tilaajille löydät tästä.
sisaantulo.png
20.03.2019Pääsiäisturnauksen ilmoittautuminen käyntiin
08.03.2019Toiminnanjohtaja Mika Puhakka siirtyy toisiin tehtäviin
08.03.2019Jani Rajalasta SalBan päävalmentaja, Jussi-Pekka Peltola palaa penkin taakse
05.03.2019Katseet kohti uutta - kasassa sopimukset 15 pelaajan kanssa
04.03.2019Divarikauden 2018-2019 yhteenveto
04.03.2019Lista-arpajaisten voittajat ovat selvillä!
03.03.2019Loviisan Tor vei pisteet mukanaan - kauden viimeinen ottelu ratkaistiin jatkoajalla lukemin 4-5
02.03.2019Kolmas perättäinen voitto saatiin Meidän Kauppiksella lukemin 5-4.
01.03.2019Kauden päätösottelut pelataan Meidän Kauppiksella nyt viikonloppuna
24.02.2019SalBa sai mukaansa viikonlopusta täydet kuusi pistettä - LNM lyötiin sunnuntaina lukemin 5-6

Siirry arkistoon »