Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Share |
14.01.2019

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen. Keväällä 2016 koiralauman ruoriin tarttunut Seppinen valmensi joukkuetta kahdella Salibandyliiga-kaudella sekä kuluneen syyskauden Divarissa.

Keskustelimme pitkään seurajohdon kanssa asiasta ja tulimme siihen lopputulokseen, että tämä ratkaisu on tässä kohtaa paras kaikille osapuolille. Urheilullinen menestys ei ole ollut sitä, mitä olemme hakeneet. Joukkue asetti kesällä tavoitteen olla pudotuspeleissä, mutta nyt olemme vajonneet sarjataulukon hännille, Rauman SalBan edustuksen manageri Mika Puhakka kertoo.

Seurajohto on antanut täyden tukensa päävalmentajalle. Palavereja on pidetty ja annettu työrauha, mutta loppujen lopuksi kaiken ratkaisee se, minkälaisen urheilullisen menestyksen joukkue pystyy saavuttamaan.

Seurajohto teki lopullisen päätöksensä lauantai-iltana, jonka jälkeen asiasta ilmoitettiin Seppiselle.

Seppinen on tehnyt nämä vuodet hyvää työtä. Tästä yksi hyvä esimerkki on etenkin omien junioreiden nostaminen miesten peleihin. Hän ei siis missään nimessä ole syypää tämän kauden huonoon menestykseen, vaan sille on useampia eri syitä, Puhakka muistuttaa.

Tällä ratkaisulla haemme nyt uutta virtaa ja herätystä joukkueelle. Jotain radikaaleja ratkaisuja on tehtävä, sillä haluamme taistella edelleen täysillä sarjapaikan säilymisen puolesta.

Seppinen valmensi SalBaa vielä lauantain kotiottelussa FBC Turkua vastaan, mutta ei ollut mukana enää sunnuntain M-Team -vierasottelussa.

Raumalaiset jatkavat kauttaan nyt Jani Rajalan ja Roope Aholan valmennuksessa. Tarkoitus on kuitenkin löytää uusi päävalmentaja lähiaikoina.

Kun päädyimme tähän nyt tehtyyn ratkaisuun, aloitimme välittömästi uuden päävalmentajan kartoittamisen. Tähän aikaan kaudesta potentiaalisia vaihtoehtoja ei tietenkään ole jonoksi asti tarjolla. Haemme pikaisesti mahdollisimman hyvää ratkaisua, Puhakka sanoo.

Haluamme koko seuran puolesta kiittää Seppistä yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuuteen. Olemme menneet monessa asiassa hyvällä tavalla eteenpäin hänen aikanaan.

SalBa kohtaa Nurmon Jymyn sunnuntaina 20.1. kotonaan Rauman Kauppiksella.

20.03.2019Pääsiäisturnauksen ilmoittautuminen käyntiin
08.03.2019Toiminnanjohtaja Mika Puhakka siirtyy toisiin tehtäviin
08.03.2019Jani Rajalasta SalBan päävalmentaja, Jussi-Pekka Peltola palaa penkin taakse
05.03.2019Katseet kohti uutta - kasassa sopimukset 15 pelaajan kanssa
04.03.2019Divarikauden 2018-2019 yhteenveto
04.03.2019Lista-arpajaisten voittajat ovat selvillä!
03.03.2019Loviisan Tor vei pisteet mukanaan - kauden viimeinen ottelu ratkaistiin jatkoajalla lukemin 4-5
02.03.2019Kolmas perättäinen voitto saatiin Meidän Kauppiksella lukemin 5-4.
01.03.2019Kauden päätösottelut pelataan Meidän Kauppiksella nyt viikonloppuna
24.02.2019SalBa sai mukaansa viikonlopusta täydet kuusi pistettä - LNM lyötiin sunnuntaina lukemin 5-6

Siirry arkistoon »