SalBa-päivästä voimaa tuplapeliviikonlopun otteluihin!

Share |
23.11.2018

Tulevana viikonloppuna koiralauma pelaa kauden kolmannen tuplapeliviikonloppunsa. Vieraaksi Meidän Kauppikselle saapuu lauantaina 24.11 Merikoski SBT Oulusta ja sunnuntaina 25.11 LNM Liminkaalta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei varmana viikonlopun otteluista tule puuttumaan, kun koiralauma tarjoilee kotiyleisölle parastaan.

Viimeksi SalBa pelasi noin muutamaa viikkoa sitten Meidän Kauppiksella järjestetyssä tuplapeliviikonlopussa. Sen jälkeen on koiralaumalla ollut aikaa rauhassa koota rivejään ja kehittää peliään tulevan viikonlopun otteluihin. Myös kovasti tervetullut vapaa viikonloppu antoi joukkueelle uutta voimaa.

-Vapaa viikonloppu teki porukalle todella hyvää. Kaikilla oli mahdollisuus tehdä mitä huvittaa ja luulen sen tuoneen henkiselle puolelle paljon positiivista. Kyllä viikonloppuja sen verran on vietetty yhdessä, että pieni vapaa teki ihmeitä, kertoo SalBan kapteeni Veli Peltonen.

Lauantaina ennen peliä järjestetään perinteinen SalBa-päivä, jossa joukkueen kannattajat pääsevät tapaamaan edustusjoukkueen pelaajia, sekä viettämään päivää salibandyn parissa. Kapteeni Peltonen uskoo tapahtuman yhteisöllisyyden voimaannuttavan joukkuetta ja kenties antavan jopa uutta virtaa viikonlopun peleihin.

SalBan kauden alku Divarissa on ollut haasteellinen. Kymmenestä pelatusta pelistä on koiralauma taistellut voiton itselleen vain kahdesta ensimmäisestä. Tästä huolimatta joukkueen kapteeni suhtautuu tulevaisuuteen valoisasti, eikä anna kauden hankalan alun latistaa mieltä. 

-Keskitytään omaan tekemiseen ja tehdään parhaalla tasolla, mitä itse pystytään. Ei se tee kenestäkään yhtään sen huonompaa ihmistä meidän joukkueessa, jos sitä voittoa ei tule. Totta kai se harmittaa, kun tulee useita tappioita peräkkäin, mutta sen jälkeen maistuu voitto entistä paremmalta, summaa Peltonen fiiliksiä joukkueen nykyisestä tilanteesta Divarissa.

Tule kannattamaan koiralauma voittoon Meidän Kauppikselle!

24.11 Lauantaina: SalBa – Merikoski SBT klo 17.00. Ottelun tilastoseurannan ja kokoonpanot löydät pelipäivänä täältä!

25.11 Sunnuntaina: SalBa – LNM klo 17.00. Ottelun tilastoseurannan ja kokoonpanot löydät pelipäivänä täältä!

Liput:

Aikuiset: 10€

Lapset (7-14), opiskelija, eläkeläinen, varusmies: 6€

Nähdään

Sinun, Minun, MEIDÄN Kauppiksella!

 

 

10.02.2019Viimeisetkin mahdollisuudet divarissa pysymisestä karisivat pois - NST sinetöi SalBan kohtalon lauantaina lukemin 6-5
09.02.2019Ensimmäinen erä koitui koiralaumalle kohtalokkaaksi
08.02.2019Tie kutsuu - viikonloppuna pelataan jälleen tuplasti
02.02.2019Rangers vei pisteet kotiin kauppikselta lukemin 5-8
01.02.2019SalBa saa lauantaina vieraita Kirkkonummelta
27.01.2019Tuplapeliviikonloppu jättää SalBan täysin pisteittä
26.01.2019Tuplapeliviikonlopun ensimmäisestä ottelusta ei pisteitä herunut
25.01.2019Tuplapeliviikonloppuun suunnataan päättäväisesti uuden päävalmentajan alaisuudessa
20.01.2019Sunnuntain pelistä pisteet lähtivät Nurmoon lukemin 2-7
19.01.2019Sunnuntain kotipelissä pelataan tärkeistä pisteistä!

Siirry arkistoon »