Sunnuntaina koiralauma koki karvaan tappion O2-Jyväskylälle lukemin 3-6

Share |
28.10.2018

Tuplapeliviikonloppu ei kohdellut koiralaumaa havitellulla tavalla ja viikonlopun toinen peli päättyi O2-Jyväskylän voitoksi lukemin 3-6 (1-2,1-1, 1-3).

-Toi työmäärä mitä jätkät tällä hetkellä tekee kentällä ja treeneissä, niin jossain vaiheessa se tuuri kääntyy ja pallo ei meekkään tolpasta ulos, vaan se menee välillä sisälle. Kyllä me mun mielestä pelattiin ihan hyvä peli taas. Siel tulee niitä pieniä kärsimättömyyksiä ja pieniä virheitä sellaisissa paikoissa, kun pitäis päästä antamaan järkevä syöttö, summaa SalBan päävalmentaja Petri Seppinen.

Ensimmäisen erän maalisaldon avaa SalBan Jyssi Töyrylä, Joni Peltolan avustamana ajassa 13:03. Alusta saakka pelaaminen on kiivasta ja molemmat joukkueet ovat selkeästi lähteneet peliin antamaan kaikkensa. Vastustaja on saanut levätä peleistä viimeiset kaksi viikkoa ja se näkyy ottelun alussa lievänä kankeutena. O2-Jyväskylä kuitenkin herää horroksestaan viimeisen erän lopulla iskien pallon koiralauman maaliin aivan erän viimeisellä minuutilla, ensin Alvar Mahlbergin toimesta ajassa 19:26 ja vain sekunteja myöhemmin ajassa 19:44 Kaarlo Mahlbergin toimesta.

-Kyl me peliin tultiin hyvin. Lähtökohtaisesti hyvää tekemistä, siihen loppuun saakka. Päästiin avaamaan järkeville paikoille sitä peliä, mut sitten vaan se viimeinen tilanne jäi aina piippuun. Ajauduttiin kulmiin ja pelattiin peliä hiukan seisovilta jaloin. Kukaan ei oikein hakenut sitä ratkaisua ja silloin kun sä et liiku pallon kanssa, ei siitä oikein mitään tule. Liian usein tultiin pallon kans takas alas siihen paineeseen ja sit oltiin taas pulassa, jatkaa Seppinen illan ottelusta.

Toiseen erään lähdetään 1-2 takaa-ajoasemasta ja vain päälle minuutin pelaamisen jälkeen ampparit pistävät pallon koiralauman verkkoon Joni Lempisen toimesta ajassa 31:02. Tästä kimpaantunut SalBa ottaa ottelun ainoan 2 minuutin rangaistuksensa vain hetkeä myöhemmin ajassa 31:34. Ärsyyntymisestä toipunut joukkue kuitenkin kasaa rivinsä ja Antti Hopeanaulan toimesta koiralauma tarjoilee suvisevien pörriäisten maaliin valkoisen pallon Veli Peltosen avustamana ajassa 36:11. Toinen erä päättyy koiralauman ylivoimaan, joka valitettavasti ei tuota nälkäiselle SalBalle kiivaasti yritettyä tulosta.

-Eka erä oli mun mielestä meidän pelin kannalta hyvää ekat 18-19 minuuttia ja sit annettiin vastustajalle kaksi maalia siihen viimeiselle minuutille. Tokassa erässä ne ekat 15 minuuttia tuntu, et me aiheutettiin ite itellemme enemmän ongelmia. Et vaikka vastustajan karvaus tuli korkealta, se ei ehkä ollut ihan niin vahva miltä se näytti, ite vähän sählättiin, analysoi koiralauman Antti Hopeanaula peliä.

Kolmas erä on tunnetta täynnä, kun molemmat joukkueet yrittävät parhaansa mukaan täyttää tavoitettaan ottelun voitosta. Pistiäiset kuitenkin pörräävät tiensä koiralauman verkolle ja tarjoilevat pallon verkkoon Ismo Nybackan toimesta ajassa 46:36. Koiralauma yrittää epätoivoisesti kuroa kahden maalin eroa umpeen ja viimein ajassa 55:01 ottaa aikalisän hioakseen joukkueen pelistrategian kuntoon. Aikalisä ei valitettavasti pelasta tilannetta ja ajassa 56:23 O2-Jyväskylä iskee jälleen pallon SalBan maaliin lisäten maalieroa entisestään. Antti Hopeanaulan avustamana Jussi Töyrylä pääsee kuitenkin amppariparven puolustuksen läpi ja kuroo maalieroa umpeen tarjoillessaan pallon vastustajan maaliin ajassa 57:13. Tämän jälkeen SalBa alkaa pelaamaan uhkarohkeaa peliä vaihdellen maalivahdin ja kuudennen kenttäpelaajan välilläl, riippuen pallon asemasta kentällä. Valitettavasti taktiikka pissii viimeisillä sekunneilla omaan nilkkaan ja ampparit saavat pallon tyhjään SalBan maaliin ottelun viimeisen sekunnin aikana, päättäen ottelun lukemiin 3-6.

-Sielt on tollasia tiukkoja tappioita tullut ja nyt meidän täytyy kääntää ne niin, että päästää ite pelin päälle ja viemään sitä. Jos me ollaan koko ajan takaa-alalla se vie ihan hemmetisti energiaa juosta jatkuvasti perässä. Samojen äijien pitäis ratkoa peli, niin väsyneenä ei tuu niin hyviä ratkaisuja, pohtii Seppinen pelin jälkeen.

Katso ottelun kaikki tilastot täältä.

 

Vaikkakin tappio on koiralaumalle kauden viides perättäinen, ei lauma aio jäädä nuolemaan haavojaan. Kovalla treenaamisella on peliä kehitetty kauden alusta asti ja näin tehdään myös jatkossa.

-Jokainen kopissa luottaa et se kääntyy. Mitä tässä nyt ollaan seitsemän peliä pelattu, niin kyllä tässä niitä pelejä vielä on jäljellä. Pisteitä on jaossa vielä runsaasti, ihan vaiks kärkisijaan asti, Hopeanaula tiivistää tunnelmia tulevasta.

 

 Seuraavan kerran koiralauma on vauhdissa ensi viikon sunnuntaina 4.11 klo 18.30, jolloin se kohtaa vierasottelussa kirkkonummelaisen Rangerssin. Pysy kuulolla!

20.03.2019Pääsiäisturnauksen ilmoittautuminen käyntiin
08.03.2019Toiminnanjohtaja Mika Puhakka siirtyy toisiin tehtäviin
08.03.2019Jani Rajalasta SalBan päävalmentaja, Jussi-Pekka Peltola palaa penkin taakse
05.03.2019Katseet kohti uutta - kasassa sopimukset 15 pelaajan kanssa
04.03.2019Divarikauden 2018-2019 yhteenveto
04.03.2019Lista-arpajaisten voittajat ovat selvillä!
03.03.2019Loviisan Tor vei pisteet mukanaan - kauden viimeinen ottelu ratkaistiin jatkoajalla lukemin 4-5
02.03.2019Kolmas perättäinen voitto saatiin Meidän Kauppiksella lukemin 5-4.
01.03.2019Kauden päätösottelut pelataan Meidän Kauppiksella nyt viikonloppuna
24.02.2019SalBa sai mukaansa viikonlopusta täydet kuusi pistettä - LNM lyötiin sunnuntaina lukemin 5-6

Siirry arkistoon »