Koiralauma jäi näkemään nälkää - Josba vei voiton viimein rangaistuslaukauksissa 5 - 6

Share |
27.10.2018

Tuplapeliviikonlopun avausottelu tarjosi Meidän Kauppiksella pelaajille, kuin katsojillekin sydämentykytyksiä ja jännittäviä tilanteita, aivan rangaistuslaukauskilpailuun asti. SalBan treenien tulokset näkyivät ottelussa ja peli ei todellakaan jättänyt ketään kylmäksi! Tunteikas peli päättyi kuitenkin lukemiin 5-6rl (1 – 0 , 2 – 3 , 2 - 2, rl 0 - 3) ja koiralauma jäi nuolemaan näppejään.

-Kyl me peliä pitkälti vietiin, mutta ei vaan päästy ihan loppuun saakka. Ehkä se pieni terävyys puuttu hyökkäyspäässä ja pelirohkeus. Ei vaan uskallettu ajaa sinne, mihin olis pitänyt. Pyörittiin hiukan liikaa reunoilla ja vastustaja puolusti sit keskustan hyvin, tiivistää SalBan päävalmentaja Petri Seppinen tunnelmia tiiviin pelin jälkeen.

Ensimmäinen erä alkaa vauhdikkaasti, pallon matkatessa kaukalossa puolelta toiselle. Samassa päädyssä ei kauaa viivytä ja ajassa 5:55 Jesse Nurmi avaa isäntäjoukkueen pelin maalisaldon laukoessaan pallon vastustajan maaliin. Tiukassa avauserässä ei kamppailulta ja tiukoilta tilanteilta säästytä ja SalBa ottaa pelin ensimmäisen ja ainoakseen jäävän 2 minuutin rangaistuksen ajassa 12:53. Koiralauma saa pelattua kuitenkin loistavasti alivoimastaan huolimatta. Maalin tekeminen jää vastustajalle vain haaveeksi maalivahti Vertti Huovilaisen torjuessa Josban kaikki yritykset saada pallo koiralauman verkkoon.

Josba lähtee toiseen erään sisuuntuneena ja pallo suhahtaa Eetu Lehtiniemen toimesta koiralauman verkkoon jo ajassa 23:07. Kauaa Josba ei tasoitustaan saa juhlia, sillä koiralauman kapteeni Veli Peltonen antaa parastaan Antti Hopeanaulan avustuksella ja nostaa SalBan takaisin johtoon ajassa 24:43. Valkoinen pallo pyörii pitkin kenttää pelaajalta toiselle niin nopeasti, että katsojan on vaikea välillä erottaa sen sijaintia pelikentällä. Kuitenkin ajassa 27:09 se löytyy jälleen koiralauman verkosta Lehtiniemen toimesta ja tilanne on jälleen tasan. Duo Hopeanaula ja Peltonen ovat kuitenkin päättäneet tänään saada vihdoin joukkueelleen voiton ja sisukkaasti Hopeanaula saa iskettyä viimein pallon vastustajan maaliin ajassa 35:49 Peltosen avustuksella. Josban Lehtiniemi kuitenkin pysyy sinnikkäästi piikkinä koiralauman lihassa ja tekee toisen erän viimeisen ja tasoittavan maalin Niklas Rädyn avustamana ajassa 39:35, täten päättäen toisen erän jännittävään 3-3 tilanteeseen.

-Kyllä me alusta asti hienosti hyökättiin ja käännettiin, mut vähän viimeiset tilanteenluomiset jäi piippuun ja vastustaja puolisti hyvin, avaa Seppinen pieleen menneitä tilanteita.

Kolmannessa erässä tunnelma Meidän Kauppiksella on käsin kosketeltavissa ja jännityksen aistii ilmassa. Josban Jesse Reijonen nostaa vierasjoukkueen johtoon ensimmäistä kertaa koko ottelussa ajassa 40:33 ja Räty kuroo eroa koiralaumaan vielä suuremmaksi ajassa 47:24, jonka jälkeen SalBa vaihtaa maalivahtinsa Juha Keskitaloon. Josballe satelee pelirangaistuksia ja SalBa pääsee pelaamaan ylivoimaa viidellä kolmea vastaan, mutta valitettavasti tuloksetta. Kilpailu joukkueiden välillä on tiivistä ja katsomosta käsin huomaa molempien joukkueiden lähteneen päivän kisaan tosissaan voittamaan. Koiralauma ei anna Josban johtoaseman lannistaa vaan Valtteri Ahtiainen kuroo eroa ajassa 56:56 Waltteri Virtasen avustamana ja SalBa ottaa heti perään aikalisän. 58:23 koiralauma lähtee pelaamaan rohkeasti ja poistaa maalivahtinsa kentältä kokonaan, saaden näin lisättyä kuudennen liikkuvan pelaajan kentälle. Vastustaja pitää aikalisänsä 59:26, jonka jälkeen SalBan Peltonen tarjoilee pallon vastustajan verkkoon tasoittaen tilanteen 5 – 5  ja jatkaen pelin jatkoajalle.

-Huonompi vaihe koko peliä katsoen oli toisen erän alku ja sit kolmannessa erässä vastustaja pääsi johtoon. Pelirohkeus puuttui osassa tilanteista ja vähän ruvettiin tärisee tietyissä tilanteissa, kun olis pitänyt vaan uskaltaa nostaa. Turhaan varmisteltiin alaspäin sillon, kun vastustajalla oli hajanainen viisikko. Olis pitänyt pystyä enemmän käyttää omia kääntöpaikkoja, Seppinen jatkaa.

Jatkoajan viiden peliminuutin aikana maaleja ei saada suuntaan eikä toiseen ja tasainen ja jännittävä peli siirtyy rangaistuslaukauksiin, jotka Josba voittaa kolmella onnistuneella vedollaan.

 -Toivottavasti lopun nousu antaa tarpeeksi itseluottamusta pelata huomenna taas paremmin. Se on tietenkin hyvä asia, et noustiin tohon pisteeseen kahden maalin takaa, tekee aina hyvää itsetunnolle, suuntaa Seppinen katseet kohti huomista. 

Katso ottelun kaikki tilastot täältä.

Huomenna Meidän Kauppikselle tuplapeliviikonlopun toiseen koitokseen vieraaksi saapuu jyväskyläläinen kivenkova 02-Jyväskylä. Sarjataulukon 4. paikkaa pitävä joukkue tulee tarjoamaan tiukan vastuksen tänään nälkää näkemään jääneelle koiralaumalle.

 

28.10 Sunnuntaina: SalBa – 02-Jyväskylä klo 17.00. Ottelun tilastoreurannan ja kokoonpanon löydät pelipäivänä täältä.

 

Liput:

Aikuiset 10€

Lapset (7-14), eläkeläinen, varusmies: 6€

Opiskelijat matseihin 3€ ja kaksi opiskelijaa yhdessä vain 5€. Hinnat per ottelu ja edun saa lipunmyynnistä opiskelijakortilla.

 

Nähdään Sunnuntaina

Minun, Sinun, Meidän

Kauppiksella!

 

20.03.2019Pääsiäisturnauksen ilmoittautuminen käyntiin
08.03.2019Toiminnanjohtaja Mika Puhakka siirtyy toisiin tehtäviin
08.03.2019Jani Rajalasta SalBan päävalmentaja, Jussi-Pekka Peltola palaa penkin taakse
05.03.2019Katseet kohti uutta - kasassa sopimukset 15 pelaajan kanssa
04.03.2019Divarikauden 2018-2019 yhteenveto
04.03.2019Lista-arpajaisten voittajat ovat selvillä!
03.03.2019Loviisan Tor vei pisteet mukanaan - kauden viimeinen ottelu ratkaistiin jatkoajalla lukemin 4-5
02.03.2019Kolmas perättäinen voitto saatiin Meidän Kauppiksella lukemin 5-4.
01.03.2019Kauden päätösottelut pelataan Meidän Kauppiksella nyt viikonloppuna
24.02.2019SalBa sai mukaansa viikonlopusta täydet kuusi pistettä - LNM lyötiin sunnuntaina lukemin 5-6

Siirry arkistoon »