Tuplapeliviikonloppu tuo Meidän Kauppikselle vilskettä ja vilinää!

Share |
26.10.2018

Vihdoin se on täällä! Kauden ensimmäinen tuplapeliviikonloppu Meidän Kauppiksella, isäntinään nälkäinen koiralauma. SalBa on kahden viimeisen viikon aikana hionut peliään huippuunsa. Vapaan viikonlopun aikana on joukkue saanut mahdollisuuden nauttia elämästä myös lajin ulkopuolella ja nyt on aika suunnata energia kohti tulevaa koitosta.

-Saatiin jätkille pitkä viikonloppu ja saivat huilata vähän, sekä ei tarvinnut katsella toisiaan. Peli on mennyt selkeästi eteenpäin ja sen täytyy näkyä tulevana viikonloppuna, tiivistää SalBan päävalmentaja Petri Seppinen tunnelmia.

Torstain treeneissä sinipaitaiset Oxdog-logolla varustetut pelaajat viilettivät määrätietoisesti pitkin kenttää pyrkien kuljettamaan pallon vastakkaiseen maaliin. Määrätietoisen treenaamisen keskeltä kuuluivat myös onnistumisen riemut, pallon osuessa kiihkeän kamppailun jälkeen tavoiteltuun maaliin. Joukkue on selkeästi koonnut rivinsä viimeisen kahden viikon aikana ja on valmis tulevaan koitokseen.

-Tuplapeliviikonloppuun lähdetään hyvillä fiiliksillä. On saatu treenattua kunnolla ja pistettyä viisikot kasaan. Kyllä me molempiin peleihin ollaan selkeästi lähdössä voittamaan. Nuoret pojat on ajettu sisään sarjaan ja nyt on tiedossa, mitä voittoon tarvitaan, Seppinen selventää.

Lauantaina koiralauman vieraaksi Joensuusta saapuu Josba, joka Sarjataulukossa on nykyisellään sijalla 10. Josba on neljästä kauden aikana pelatusta pelistään voittanut puolet ja tarjoaa varmasti hyvän vastuksen lauantaina pelattavassa pelissä SalBaa vastaan.

-Josba on liikkuva ja hyvä vastaiskujoukkue. Liike on se mikä on monelle heidän kanssaan tuottanut ongelmia. Ollaan ite nyt saatu liikkuvuutta tohon meidän peliin, opeteltu myös reagoimaan paremmin pelitilanteisiin ja lisätty aktiivisuutta kaikessa tekemisessä. Viikonloppuna pyritään purkamaan pelissä paine hyvin ja olla lankeamatta heidän kaikkiin miesvartiointimiinoihinsa, tiivistää Seppinen viikonlopun toimintasuunnitelmaa.

Sunnuntaina Meidän Kauppikselle tuplapeliviikonlopun toisena päivänä saapuu ärhäkkä 02-Jyväskylä. Sarjataulukon 4. paikkaa pitävä jyväskyläläinen joukkue tulee, tarjoamaan sunnuntaina kivenkovan vastuksen nälkäiselle koiralaumalle. Se on myös voittanut puolet pelatuistaan peleistään, joita sillä tällä kaudella on ollut yhteensä jo kuusi kappaletta.

Tule sinäkin kannattamaan nälkäistä koiralaumaa voittoon Meidän Kauppikselle tulevana viikonloppuna! Näitä otteluita et halua missata!

27.10 Lauantaina: SalBa – Josba klo 17.00. Ottelun tilastoseurannan ja kokoonpanon löydät pelipäivänä täältä.

28.10 Sunnuntaina: SalBa – 02-Jyväskylä klo 17.00. Ottelun tilastoseurannan ja kokoonpanon löydät pelipäivänä täältä.

Liput:

Aikuiset: 10€

Lapset (7-14), eläkeläinen, varusmies: 6€

Opiskelijat matseihin 3€ ja kaksi opiskelijaa yhdessä vain 5€. Hinnat per ottelu ja edun saa lipunmyynnistä opiskelijakortilla.

 

Nähdään Lauantaina ja Sunnuntaina

Minun, Sinun, Meidän

Kauppiksella!

 


 

14.01.2019Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat
13.01.2019Pisteet jäivät Helsinkiin - koiralauma hävisi niukasti lukemin 5-4
12.01.2019Viimeisen erän hurja nousu ei riittänyt pisteisiin - FBC Turku vei voiton lukemin 4-5
11.01.2019Tuplapeliviikonloppuun suunnataan valmiina ja voitonjanoisena
05.01.2019Vuoden ensimmäinen peli toi mukanaan kauan odotetun voiton - ÅIF kaatui lukemin 5-8!
04.01.2019Vuoden ensimmäinen peli pelataan lauantaina Sipoossa
15.12.2018SalBan syyskauden viimeinen ottelu päättyi lukemiin 8-6
14.12.2018SalBa pelaa syyskauden viimeisen ottelun lauantaina Vantaalla
11.12.2018SalBan naiset ovat jatkaneet viime kauden tapaan!
25.11.2018Kovasta kamppailusta huolimatta LNM vei voiton kotiin lukemin 3-11

Siirry arkistoon »