Veljesten kohtaaminen - lauantaina Loviisaan haastamaan sarjakärkeä

Share |
05.10.2018

Rauman SalBa jatkaa taisteluaan huomenna lauantaina Loviisassa Torin vieraana. Päävalmentaja Petri Seppinen muistuttaa, että edessä on yksi kauden kovimmista haasteista.

– Lähdemme haastamaan yhtä sarjan kovimpaa joukkuetta. Loviisassa on hieno kenttä ja hieno kotiyleisö. Sinne on aina mukavaa mennä pelaamaan, sillä sieltä löytyy aina tunnelmaa ja tunnetta, Seppinen kertoo.

Koiralauma napsi kauden kahdesta ensimmäisestä ottelustaan voitot. Sesongin startanneesta ÅIF-ottelusta tuli täydet kolme pistettä vakuuttavalla 9-2 voitolla ja sarjan ennakkosuosikki FBC Turusta haettiin vieraskentältä jatkoaikavoitolla kaksi pistettä loppulukemin 3-4.

Loviisaan kuitenkin suunnataan alla viime sunnuntainen 6-8 kotitappio M-Teamille.

– Yksi tappio ei ole vaikuttanut meidän tekemiseemme. Meille vain sattui liikaa huonoja juttuja yhteen peliin. Päästettyjen maalien määrä hieman karkasi, sillä emme puolustaneet aivan niin hyvin kuin aiemmissa matseissa. Täytyy palata takaisin edellisen pelin vahvuuksiin, kiinnittää huomiota pallolliseen peliin ja viisikon tiiviyteen.

Tor pitää hallussaan Divarin sarjataulukon kärkipaikkaa yhdeksällä pisteellä. Tosin samoissa pisteissä ykkössijaa jakavat LNM ja M-Team. Loviisalaiset ovat voittaneet viidestä ottelustaan kolme ja hävinneet kaksi.

– Heiltä löytyy vaarallisia yksilöitä, joilla on paljon kokemusta tästä sarjasta. Osa heistä on pelannut paljon yhdessä, mikä näkyy heidän pelaamisessaan. Loviisalla on kokoonpanossaan tämän sarjan parhaimpia pelaajia, kuten Andy Hietala, joka johtaa mestarillisesti omaa ryhmäänsä pelistä toiseen.

SalBa on viidellä sarjapisteellä Divarin yhdeksännellä sijalla. Lauantaiseen otteluun tuo lisämaustetta Hornin veljesten eli SalBan Rasmuksen ja koiralaumastakin tutun Tor-hyökkääjä Niklaksen kohtaaminen.

– Pelaavaan kokoonpanoon on tehty hyvin pieniä muutoksia, mutta ei mitään sen suurempaa. Luotamme tähän ryhmään, mikä meillä tässä on. Totta kai äijät odottavat erityisesti tätä veljesten kohtaamista, Salosen Petteri lähettääkin kovasti terveisiä ”Harrille”, Seppinen naurahtaa.

Loviisan Tor - SalBa lauantaina 6.10. klo 17.00. Ottelun tilastoseurannan ja kokoonpanot löydät pelipäivänä täältä.

15.12.2018SalBan syyskauden viimeinen ottelu päättyi lukemiin 8-6
14.12.2018SalBa pelaa syyskauden viimeisen ottelun lauantaina Vantaalla
11.12.2018SalBan naiset ovat jatkaneet viime kauden tapaan!
25.11.2018Kovasta kamppailusta huolimatta LNM vei voiton kotiin lukemin 3-11
24.11.2018Loistavasti alkaneen pelin jälkeen vei Merikoski SBT voiton lukemin 3-4
23.11.2018SalBa-päivästä voimaa tuplapeliviikonlopun otteluihin!
19.11.2018Perinteinen SalBa -päivä lauantaina 24.11.2018 - tule tutustumaan seuramme toimintaan!
11.11.2018Peli jumissa - SalBa hävisi NST:lle 2-6
10.11.2018Kova työ ei vieläkään tuottanut tulosta - SalBa taipui EV Akatemialle 4-7
09.11.2018Isänpäiväviikonloppuna pelataan tuplasti!

Siirry arkistoon »