SalBa - TPS -ottelussa lopputulokseksi 2 - 4 - Seuraamassa 2246 katsojaa!

Share |
09.12.2017

Tänään lauantaina 9.12. järjestettiin Koirat Areenalla -tapahtuma, joka keräsi Kivikylän Areenalle peräti 2246 katsojaa. Tapahtuma huipentui SalBa - TPS -otteluun, jonka lopputulos oli 2 - 4 (2 - 1, 0 - 3, 0 - 0). SalBan molemmat maalit iski vastustajan verkkoihin Erik Härkönen, toisen Rami Prokin syötöstä ja toisen ilman syöttäjää.Teemu Kortelainen torjui maalissa 26 vastustajan laukausta.

100-vuotiaan Suomen kunniaksi ennen ottelua kuultiin Maamme-laulu Heli Kallion laulamana, ja Juha Ellménin kontrabassolla säestämänä.

Härkösen mukaan Kivikylän Areenalla oli mukava päästä pelaamaan, etenkin kun yleisö oli löytänyt paikalle sankoin joukoin.

- Yleisön läsnäolo välittyi kentälle. Se sai taistelemaan etenkin ensimmäisessä erässä. Hieno tapahtuma, hän kehuu.

SalBan päävalmentaja Petri Seppinen myöntää, että koiralauman peliin lähtö oli tänään hyvä. Toisessa erässä TPS alkoi hänen mukaansa ottaa SalBalta vahvuuksia pois. Samaa mieltä on myös joukkueen kapteeni Antti Keskitalo.

- Toisessa erässä ei pysytty ihan perässä. Kaveri teki ratkaisevat maalit, hän selventää.

- Toinen erä oli kyllä huono. Menetettiin palloa ja tehtiin huonoja ratkaisuja, Härkönen lisää.

Kolmannessa erässä SalBa jälleen kovensi otettaan, mikä Seppisen mukaan näkyi siten, että saatiin enemmän palloa ja oltiin rohkeampia. Viimeinen silaus jäi kuitenkin puuttumaan. Siitä huolimatta pelissä nähtiin SalBalta tason nosto.

- Peli-ilme oli tänään parempi kuin parissa edellisessä ottelussa. Taisteltiin hyvin. Pallollista peliä pitää vielä parantaa ja puolustusta saada tiiviimmäksi, Härkönen kertoo.

Tapahtuma Kivikylän Areenalla oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Seppisen mukaan joukkue on nauttinut areenapelin humusta, ja hän haluaakin koko joukkueen puolesta kiittää taustajoukkoja ja vapaaehtoisia, jotka ovat olleet kantava voima tapahtuman järjestelyissä. Lisäksi SalBa on kiitollinen siitä, että Koirat Areenalla houkutteli paikalle näin runsaasti katsojia.

- Tosi mahtava juttu! Hienoa nähdä, että väkeä tulee paikalle kun tällaista järjestetään, Härkönen ylistää.

 

Pahoittelemme pitkiä kioskijonoja Koirat Areenalla -tapahtuman erätauoilla. Yleisömäärä ylitti kaikki odotukset, eikä tähän oltu osattu varautua. SalBa kiittää sydämellisesti kaikkia paikalle tulleita.

 

Seuraavan kerran koiralauma pelaa lauantaina 16.12. tuttuun tapaan Meidän Kauppiksella kello 17:00 alkaen. Vastustajaksi saapuu OLS.

04.06.2018Säästöpankin Salibandykoulun ilmoittautuminen käyntiin
17.07.2018SalBan fanituotteet nyt netistä - hyödynnä avajaistarjous!
03.07.2018Lähde mukaan Urheiluseuratoimintaa yli lajirajojen -Piknik-päiväristeilylle 30.9.!
28.06.2018C1-joukkue hakee maalivahtia
26.06.2018SalBan naisten joukkue on valmis kauteen - katso kokoonpano!
20.06.2018Toukokuun salbalainen: Jenni Tuurala
05.06.2018SalBan naisten valmistautuminen etenee suunnitellusti - lue kuulumiset!
30.05.2018SalBan urheilustrategia on yksi tärkeä osa isoa kokonaisuutta
06.05.2018Tervetuloa try outille SalBan eri ikäluokkien harjoituksiin!
04.05.2018Huhtikuun salbalaiset: Linda Rantanen ja Mauri Kuusisto

Siirry arkistoon »