Koirat Areenalla: Kapteeni johdattaa joukkonsa seurahistorian suurimpaan tapahtumaan

Share |
04.12.2017

Rauman SalBan liigajoukkueen kapteeni Antti Keskitalo on mies, joka johtaa joukkojaan edestä, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kahdeksatta kauttaan koirapaitojen edustusjoukkueessa pelaava Keskitalo on nähnyt joukkueen nousun aina 2.divisioonasta Salibandyliigaan.

- Suurin erohan on tapahtunut taustoissa. Siellä on menty niistä alkuajoista jättiharppauksin eteenpäin. Jos silloin oli joukkue hieman edellä taustoja, niin voisi jopa sanoa, että taustat ovat nyt hieman ehkä edellä joukkuetta, Keskitalo naurahtaa.

- Totta kai tässä on menty myös urheilullisesti ja pelillisesti eteenpäin. Yksilöt ovat kehittyneet huikeasti. Tietynlainen neppailu on karsiutunut kokonaan pois, ihan siitä syystä, että pelit ovat sen tasoisia ettei niissä kauheasti neppailla.

Toiminta on siis vuosien saatossa mennyt eteenpäin kaikilla osa-alueilla. Salibandyliigapelaajan arkeen ei mahdu juurikaan muuta harjoittelemisen, pelaamisen, päivätöiden ja nukkumisen lisäksi. Se on arkea, jossa urheillaan kuin ammattilaiset, olematta kuitenkaan ammattilaisia.

- Me olemme urheilijoita vuoden jokaisena päivänä ja elämme sen mukaan. Jokapäiväisen tekemisen on oltava sillä tasolla, että mietitään mitä syödään ja miten treenataan. Harjoitusmäärätkään eivät kauheasti kalpene ammattilaisiin verrattuna.

- Työn, pelaamisen ja oikeanlaisen ravinnon yhteensovittaminen vaatii suunnitelmallisuutta ja aikaa. Mahdotonta se ei ole ja se käy tietyllä tapaa luonnostaan, sillä tämä pelaaminen on jokaiselle jätkälle enemmän kuin harrastus.

Nyt edessä on uusi askel, kun kapteeni astuu joukkojensa muodostaman jonon kärkeen ja johdattaa koiralauman Kivikylän Areenalla lauantaina 9.12. järjestettävään Koirat Areenalla tapahtumaan.

- Edessä on hieno tapahtuma, jotain sellaista, mitä emme ole aiemmin päässeet kokemaan. Sen ymmärsi heti silloin, kun kuuli, että pääsemme pelaamaan areenalle. Ihan spesiaalitapahtuma luvassa ajatellen koko raumalaista salibandyhistoriaa.

Luvassa on monenmoista sirkushuvia paikalle saapuvalla yleisölle, mutta pelaajien ajatukset on kohdistettu illan otteluun, jossa SalBa kohtaa TPS:n klo 17.00.

- Uskon, että jokainen jätkä odottaa sitä peliä. Tuskin kauheasti tarvitsee erikseen fiilistä nostaa pukukopissa ennen matsia, se on varmasti jokaisella jätkällä aivan tapissa. 

Kapteenin terveiset raumalaisille urheilun ystäville ovat selkeät.

- Nyt on hieno mahdollisuus lähteä osaksi raumalaista salibandyhistoriaa. Näin suurta tapahtumaa ei ole järjestetty tässä lajissa tässä kaupungissa koskaan ennen. Tarjolla on vauhdikasta ja viihdyttävää urheilukarnevaalia sekä tunnelma, joka nostetaan Kivikylän Areenan kattoon.

Koirat Areenalla lauantaina 9.12.2017 klo 17.00, illan otteluna SalBa-TPS.

Aitio, pöytä ja sohvavaraukset sähköpostitse osoitteeseen mika.puhakka@salba.fi.

Osta liput: https://www.ticketmaster.fi/event/salba-tps-lippuja/215995

24.09.2018SalBan syyslomaleiri 25.-27.10. - ilmoittautumiset nyt käynnissä!
13.10.2018Seinäjoelta ei saatu toivottua tulosta - SalBa taipui viimein Nurmon Jymylle 8-6
12.10.2018Seinäjoella tavoitellaan menestystä kahteen sarjaan!
08.10.2018Kiinnitä nimesi Kauppiksen seinään ja tuet SalBan Tukirahastoa!
06.10.2018Koiralauma kärsi niukan 6-4 vierastappion sarjakärjelle
05.10.2018Veljesten kohtaaminen - lauantaina Loviisaan haastamaan sarjakärkeä
01.10.2018A-nuorten kausi käyntiin tiistaina Kauppiksella!
30.09.2018SalBalle kauden avaustappio - M-Team haki pisteet maalein 6-8
28.09.2018Aaltonen: Tarjotut paikat pitää käyttää hyödyksi
26.09.2018Ennakkosuosikki taipui jatkoilla - SalBa vei Kasitien kamppailun 4-3!

Siirry arkistoon »