Raumalla nähdään jännittävä viikonloppu: Kotipelit alkavat - Hyvönen kotikaukaloon koirapaidassa!

Share |
22.09.2017

Meidän Kauppiksella tapahtuu tulevana viikonloppuna, kun SalBa avaa kotikautensa kohtaamalla lauantaina 23.9. SPV:n ja heti seuraavana päivänä sunnuntaina 24.9. EräViikingit. Oman mausteensa viikonloppuun tuo – kotiavauksen jännityksen lisäksi – Janne Hyvösen kohtaaminen entisen joukkueensa EräViikinkien kanssa. Hyvönen on palannut tällä kaudella SalBaan parin vuoden jälkeen.

- Seura on tosi tärkeä, kasvattajaseura. Kauppiksella on muutenkin hienoa pelata, on hyvä tunnelma ja jengi katsomossa. Hienoa vetää taas koiranuttu päälle ja ruveta rykimään kotisalissa, hän tuumii.

Vuodet toisaalla ovat kehittäneet miehen ajatuksia pelaamisesta, ja hän kokeekin ottavansa nyt kokonaisuuden paremmin huomioon.

- Ajattelen pelistä kokonaisvaltaisemmin, eli mitä kentällä kannattaa tehdä missäkin tilanteessa. Lisäksi mietin, miten arjessa kannattaa tehdä asiat, että on kentällä hyvä, Hyvönen luettelee.

- Koetan miettiä, mitä suuhuni laitan missäkin tilanteessa, levon merkitystä ja tottakai myöskin näki, kuinka ison duunin se vaatii, jos haluaa olla huipulla. Aina kun treeneihin menee, pitää olla tosissaan, ettei mene vain siksi, että treenit on merkitty kalenteriin, hän jatkaa konkreettisilla esimerkeillä kokonaisvaltaisemmasta ajattelusta.

Hyvösen mielestä SalBa on muuttunut siitä, mitä se oli hänen edellisen kerran pelatessaan joukkueen riveissä. Taustalla on hänen mukaansa enemmän ihmisiä, ja esimerkiksi tietotekniikkaa hyödynnetään aivan uudella tavalla.

- SalBa on yllätysvalmis. Mahdollisuudet on mennä ihan pleijareihinkin, jos homma lähtee rullaamaan, kuvailee hän SalBan tämän kauden kokoonpanoa.

Joukkueen kausi alkoi vahvasti voitolla, minkä Hyvönen kokee olleen henkisesti hyvä juttu ja tuoneen mukavasti boostia arjen tekemiseen. Ensimmäisiin kotipeleihinkin lähdetään varsin myönteisellä mielellä.

- Odotan, että pisteitä jää Raumallekin näistä peleistä. Joukkueet tietävät, että me pystytään kaatamaan isojakin jengejä, se ei ole mikään mahdottomuus. Odotan sellaista vaiheittaista kasvua, näytetään, että ollaan hyviä ja nostetaan omaa tasoa, hän jäsentelee odotuksiaan viikonlopulle.

EräViikinkien kohtaaminen herättää sekin lämpimiä ajatuksia.

- Vaikka joukkue vaihtuikin viime kaudesta aika lailla, on siellä paljon hyviä kavereita vastassa. Aika hieno matka viime vuonna superfinaaliin asti. Valitettavasti ei saatu sitä suurinta palkintoa, mutta hopealle päästiin kuitenkin. Loppuelämäksi jää mieleen tuollaiset joukkueet ja tyypit. Hienoa on heitä vastaan asettua, Suomen kovimpia, Hyvönen kertoo.

Yleisölle Hyvönen lupailee sitä, mitä SalBalta on totuttu näkemään. Siihen kuuluvat se, että sattuu ja tapahtuu ja se, että jännitys säilyy loppuun asti. Tylsää ei tule olemaan.

- Kyllähän tuossa oikeita asioita koutsit tekee tällä hetkellä, juuri urheilullisuuden suhteen, ja että oltais parempi jengi, hän korostaa.

Hyvösellä on sanansa sanottavana myös Meidän Kauppiksen kotiyleisölle:

- Uusi kausi, uudet kujeet. Tulkaa paikalle kannustamaan, niin tehdään tästä yhdessä SalBan paras kausi ikinä!

 

SalBa pelaa ensimmäisen kotiottelunsa SPV:tä vastaan Rauman Kauppiksella lauantaina 23.9. kello 17:00. Otteluisäntänä on tuolloin Eurajoen Säästöpankki. Kotiottelut jatkuvat sunnuntaina 24.9. kello 17:00, jolloin vastustajaksi saapuu EräViikingit, ja otteluisäntänä on Rauma Marine Constructions Oy

SalBa - SPV -ottelun tilastoseurannan löydät täältä

SalBa - EräViikingit -ottelun tilastoseurannan löydät täältä

SALBAN KOKOONPANO, SALBA - SPV

 

1.kenttä

#27 Lehtoniemi - #6 Keskitalo - #70 Vuorinen
#5 Kaerla - #92 Rokosa

2.kenttä

#8 Prokki - #63 Rossi - #71 Härkönen
#7 Peltonen - #16 Ruohonen

 

3.kenttä
#74 Salonen - #61 Lilja - #11 Viitanen
#82 Miilunpalo - #77 Nurmi
 
4. kenttä
#41 Tuominen - #87 Ahtiainen - #17 Osmonen
 
Maalissa: #31 Kortelainen
Varalla: #18 Kohtala
SALBAN KOKOONPANO, SALBA - ERÄVIIKINGIT

1.kenttä

#27 Lehtoniemi - #91 Hyvönen - #70 Vuorinen
#5 Kaerla - #92 Rokosa


2.kenttä

#8 Prokki - #61 Lilja - #71 Härkönen
#63 Rossi - #16 Ruohonen


3.kenttä

#7 Peltonen - #6 Keskitalo - #11 Viitanen
#82 Miilunpalo


4.kenttä

#41 Tuominen - #87 Ahtiainen - #17 Osmonen
#45 Nordman - #74 Salonen

 

Maalissa: #18 Kohtala
Varalla: #94 Lahti

03.07.2018Lähde mukaan Urheiluseuratoimintaa yli lajirajojen -Piknik-päiväristeilylle 30.9.!
28.06.2018C1-joukkue hakee maalivahtia
26.06.2018SalBan naisten joukkue on valmis kauteen - katso kokoonpano!
20.06.2018Toukokuun salbalainen: Jenni Tuurala
05.06.2018SalBan naisten valmistautuminen etenee suunnitellusti - lue kuulumiset!
04.06.2018Säästöpankin Salibandykoulun ilmoittautuminen käyntiin
30.05.2018SalBan urheilustrategia on yksi tärkeä osa isoa kokonaisuutta
06.05.2018Tervetuloa try outille SalBan eri ikäluokkien harjoituksiin!
04.05.2018Huhtikuun salbalaiset: Linda Rantanen ja Mauri Kuusisto
04.05.2018SalBa järjestää kesäkuussa leirit pojille ja tytöille

Siirry arkistoon »