Tomi Lahti jatkaa koirapaidassa!

Tomi Lahti jatkaa koirapaidassa kaudella 2023-2024 📝🤝

Monipuolinen ja kokenut Lahti summasi päättyneellä kaudella 19+15 tehopisteet ja kunnioitettavan +28 teholukeman. Keskushyökkääjän paikka vaihtui kaudella laiturin paikaksi, jossa juonikas laituri pääsi toteuttamaan hyökkäyskolmanneksen apujaan paremmin. Pistetehtailua on siis jatkossakin syytä odottaa koirapaidassa.

Tomi Lahden kommentit jatkosopimuksestaan
-Suoraan sanoen mulla ei ole halua pelata missään muualla kuin Raumalla. Joukkue on ottanut isoja askeleita oikeaan suuntaan ja oma pelaaminenkin on tuntunut hyvältä, niin en näe syytä miksi en jatkaisi pelaamista. Ensi kaudella kolme vuotta kestänyt reissupelaajan arki jää taakse ja pääsen olemaan täten enemmän läsnä joukkueen harjoituksissa, mikä toivottavasti auttaa minua kuin joukkuettakin ottamaan vielä seuraavan stepin eteenpäin.

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Lahden jatkosopimuksesta
-Tomi pitkän linjan SalBalainen, joka vihaa häviämistä. Nyt kun pääsee olemaan entistä enemmän mukana joukkueen arjessa, niin valmennus saa varmuudella Tomista ison avun toiminnan kehittämisessä. Oikeassa ketjussa viime kauden melko hyvät tehopisteet ovat paperia ja näin ollen Tomi pystyy auttamaan joukkuetta voittoihin myös tehojen puolesta. Hieno juttu kaikkinensa, että Tomi jatkaa koirapaidassa.

Miesten pelaajasopimuksia julkaistaan 2-3kpl / viikko tahdilla 👊