SalBa ja TPS miesten Fliigajoukkue jatkavat yhteistyötä myös kaudella 2023-2024! 

SalBa ja TPS miesten Fliigajoukkue jatkavat yhteistyötä myös kaudella 2023-2024! 

Yhteistyön sisältö muuttuu viime kauden farmisopimuksesta TPS:n liigasopimuksella pelaavien juniori-ikäisten rinnakkaisedustuksiin. 

Rauman SalBan toiminnanjohtaja Joni Rokosan mietteet yhteistyön jatkumisesta

-Haluan että SalBa tekee avointa ja rehellistä yhteistyötä, joten olin ajoissa yhteydessä TPS:n suuntaan PTU:n kanssa suunnitteilla olevasta farmisopimuksesta ja kysyin myös heidän näkemystään asiasta. Kerroin myös PTU:lle heti avoimesti, että näin toimivaa yhteistyötä, kuin meillä oli TPS:n kanssa viime kaudella, niin en missään nimessä halua lopettaa. Olen todella tyytyväinen, että TPS:n suunnasta ymmärrettiin heti, miten SalBassa ajateltiin ja tämä yhteistyön jatkuminen onnistuu jatkossakin, vaikka tekniset sisällöt hieman muuttuvatkin. SalBan silmin katsottaessa, niin jokainen seura pärjää omillaan, mutta tässä yhteistyössä on myös kolme voittajaa ja ennen kaikkea pelaajat ovat keskiössä. 

TPS Urheilujohtaja Perttu Kytöhongan ajatukset seurojen välisen yhteistyön jatkumisesta 

-SalBa on ollut yksi Inssi-Divarin määritietoisimmista oman organisaationsa kehittäjistä ja kokemuksemme menneen kauden yhteistyöstämme ovat erittäin positiiviset. Moni nuorista pelaajistamme sai hyviä minuutteja Divarista viime kaudella ja tämä onnistuu myös tulevalla kaudella. Yhteistyö on palvellut hienosti kumpaakin osapuolta, joten jatketaan hyvillä mielin toistemme tukemista.