Miesten edustusjoukkue kaudella 2024-2025

Kausi 2023-2024 päättyi toista kautta peräjälkeen Fliigakarsinnoissa, kun runkosarjan voittaja M-Team osoittautui molempina keväinä liian kovaksi vastustajaksi. Tammikuun jäähallipeliin asti taisteltiin jopa runkosarjan voitosta. Tämän jälkeen viiden ottelun synkkäjakso, jonka jälkeen joukkue joutui tosissaan pelaamaan loppukauden ajan kuuden sakkiin pääsemisestä. Runkosarja päättyi kolmeen perättäiseen voittoon ja lopulta runkosarjassa sijalle 5.

Seuran asettama tavoite joukkueelle on kaudesta toiseen pelata Fliigakarsinnoissa, joten siihen tavoitteeseen joukkue vastasi. Joukkueella itsellä oli asetettuna kovemmat tavoitteet ja eri rankingit povasivat joukkuetta korkeammalle. Kausi on pureksittu melko tarkasti lävitse ja etsitty joukkueen taustojen ja myöskin pelaajiston ajatukset kautta 2024-2025 ajatellen. Lisäksi pyrkimyksenä on juoksuttaa tämänkin joukkueen toimintaa pidemmällä ajanjaksolla, kuin kausi kerrallaan. Joten meidän pitää myös valmistautua ajoissa tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja mahdollisiin haasteisiin.

Suoraviivaisesti muutamme kauteen lähestymistä kauden 22-23 tapaiseksi, jossa keskitytään kesä laittamaan pelaajat entistä parempaan kuntoon ja venytetään lajiharjoittelun aloittamista pidemmälle. Uutena fysiikkavalmentajana aloitti Hanna Teerialho. Joukkueen lajivalmennusta on myös laajennettu kahdesta neljään, jotta pystymme roolittamaan jokaisen vahvuuksien kautta ja auttamaan pelaajia kehittymään. Ville Jokinen työstää maalivahtivalmentajana maalivahtien kanssa heidän pelaamistaan. Huolto meillä on ollut edellisilläkin kausilla vahvuus ja niin se tulee olemaan alkavallakin kaudella. Ehkäpä alueen paras lääkäri Mika Virtala tukee pelaajia osaamisellaan. Sanna Lähde hoitaa ansioituneesti somea ja Sanna Nurmi vastaa ottelutapahtumien juoksuttamisesta.

Pelaajiston kokoamisen päätavoite oli saada joukkue valmiiksi ennen kuin ensimmäinenkään yhteinen tapahtuma on järjestettynä. Tässä onnistuttiin, kun pääsiäisenä teki viimeiset päätöksensä. Joukkueesta poistuu viime kaudesta Janne Kuusiluoto, Henry Stenfors, Valtteri Suvala, Valtteri Pihkoluoma ja Lari Lahti. Jani Lehtoniemi kuntouttaa itseään joukkueen mukana. Joukkueeseen tulee uusina pelaajina Eetu Annila, Niko Pulli, Emil Isolauri ja Kalle Heikkilä. Keski-ikä joukkueessa putoaa 27vuodesta 24vuoteen. Joukkueessa jatkaa siis 18 viime kaudella pelannut pelaajaa, joten voidaan puhua ihan hyvästä jatkumosta. Kuusi poistuu ja neljä tulee joukkueeseen uutena. Nyt pystymme todellisuudessa antamaan omille nuorille mahdollisuuden nousta edustuksen kokoonpanoon. Mitään pakottavaa tarvetta tähän ei ole, joten hommia pitää tehdä, kuten kuuluukin, jotta peliminuutteja on tulossa.

Sopimuksella olevia maalivahteja joukkueessa on kaksi ja kenttäpelaajia kaksikymmentä, joista usea pystyy pelaamaan niin hyökkääjää, kuin myös puolustajan tontilla.

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue kaudella 2024-2025 on seuraava:

Maalivahdit

88 Juha Keskitalo (jatkosopimus)

94 Jani Lahti (jatkosopimus)

Kenttäpelaajat

5 Niko Kaerla (jatkosopimus)

7 Jose Takala (jatkosopimus)

10 Tomi Lahti (jatkosopimus)

11 Niko Pulli (FBT Karhut)

14 Tuomas Arola (jatkosopimus)

19 Kalle Heikkilä (Kako)

28 Artturi Hyvärinen (jatkosopimus)

31 Jonne Aaltonen (jatkosopimus)

41 Juho Harjunpää (jatkosopimus)

49 Aatu Tommila (jatkosopimus)

53 Eetu Annila (FBT Karhut)

57 Lukas Aaltonen (jatkosopimus)

59 Emil Isolauri (SBS Wirmo)

61 Ville-Petteri Lilja (jatkosopimus)

70 Miikka Sokka (jatkosopimus)

71 Jussi-Pekka Raitanen (jatkosopimus)

72 Joona Lehtoniemi (jatkosopimus)

77 Jesse Nurmi (jatkosopimus)

89 Roope Osmonen (jatkosopimus)

96 Marius Suominen (jatkosopimus)

TAUSTAT

Päävalmentaja: Mikko Lehti

Lajivalmentajat: Sami Järvenpää, Mikko Immonen & Joni Rokosa

Fysiikkavalmentaja: Hanna Teerialho

Maalivahtivalmentaja: Ville Jokinen

Lääkäri: Mika Virtala

Huoltajat: Mikko Eerola, Juuso Mäenpää & Tero Lahti

Tiedottaja: Sanna Lähde

Ottelutapahtumavastaava: Sanna Nurmi

Ringissä mukana

Antti Nieminen (SalBa)

Elias Nurmi (SalBa)

Filip Hirvanen (SalBa)

Lenni Kinnunen (SalBa)

Nooa Laurila (TPS P22)

Onni Viherjälaakso (SalBa)

Roope Juntura (SalBa)

Rasmus Järvenpää (SalBa)

Tommi Mieskoski (SalBa)

Samuel Mäki-Ontto (PTU)

Valtteri Pihkoluoma (SalBa)