Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja

18.10.2019

Huomenna lauantaina, pelaa koiralauma kauden toisen kotiottelunsa Meidän Kauppiksella, huikean kotiyleisön edessä. Vieraaksi saapuu Mynämäeltä SBS Wirmo, joka kolmen pelatun ottelunsa jälkeen löytyy Sarjataulukon ensimmäiseltä sijalta voitettuaan kaikki kauden ottelunsa.

-Wirmo on voittanut kauden kolme ekaa peliään. Sen lisäksi Rauma-Mynämäki paikallisvääntö ja siihen päälle vielä Seppisen paluu Raumalle Wirmon päävalmentajana tuo kyllä hyvän kihelmöinnin tohon lauantai-iltaan. Ehdottomasti kannattaa tulla katsomaan ja varmasti on tulossa mielenkiintoinen ottelu, kertoo SalBan päävalmentaja Jani Rajala mietteitään tulevan lauantain ottelusta.

Syksyn flunssakausi on saavuttanut valitettavasti osan koiralauman pelaajista. Onneksi suuremmilta poissaolo aalloilta on vältytty, vaikka sairastelu onkin valmennukselle välillä päänvaivaa aiheuttanut. Treeneihin on onneksi riittänyt flunssasta huolimatta tarpeeksi pelaajia ja tulevan lauantainkin pelissä pelataan täysillä kentällisillä. Flunssakausi ei koiralaumaa nujerra!

-Suhteellisen terveitä on ukot olleet, vaikka onhan kokoonpanosta joku ollut koko ajan pois. Tärkeintä on tietenkin et treeneissä on aina mahdollisimman paljon porukkaa ja et olis aina se paras rosteri niin sanotusti myös pelissä mukana, Rajala kertoo.

Tällä viikolla on SalBa lisännyt poikkeuksellisesti treenien määrää, pitäen yllä harjoitusten hyvää fiilistä. Tiistaina ja torstaina on joukkue pitänyt palaverin ja käynyt yhdessä läpi asioita, mitä voisi tehdä paremmin koko joukkueena, sekä yksittäisiäkin asioita painottaen.

-Ei tässä viikossa ole paljoa treenien osalta ihmeellistä. Pidetään poikkeuksellisesti kolmet treenit ja fiilis on hyvä ja luottavainen. Käyty joukkueen kanssa yhdessä asioita läpi ja mietitty että miten voidaan olla parempi joukkueena, sekä käyty läpi yksittäisiä asioita, että ne ovat selkeämpiä ja jokainen on tietoinen, miten tietyt tilanteet pelataan. Lauantaina Meidän Kauppiksella nähdään aktiivinen ja tarkka SalBa, Rajala summaa.

Lauantaina 19.10.2019 SalBa-SBS Wirmo klo 18.00 Meidän Kauppiksella.

Lipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Liput 5€. Alle 8-vuotiaat, pelipaita päällä tai toimihenkilökortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ota haltuun joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta pelipäivänä täältä!

Nähdään lauantaina, Meidän Kauppiksella!

16.11.2019Lauantai on raumalaisille yhtä juhlaa - pisteet pidetään Kauppiksella lukemin 16-7
15.11.2019Lauantaina valmennuksen apuna löytyy vanhoja tuttuja
09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2
31.10.2019Perjantaina lähdetään vieraisiin Vehmaalle
26.10.2019Koiralauma ei kyennyt tänään parhaimpaansa - SC Wolves vei pisteet Paraisille lukemin 5-9
25.10.2019Lauantaina luvassa eläimellinen taisto - koiralauman saa vieraakseen SC Wolves:in Paraisilta.
19.10.2019SalBa katkaisee Wirmon voittoputken - pisteet pidetään Raumalla huikein lukemin 7-4!
18.10.2019Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja
12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5

Siirry arkistoon »