Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja

18.10.2019

Huomenna lauantaina, pelaa koiralauma kauden toisen kotiottelunsa Meidän Kauppiksella, huikean kotiyleisön edessä. Vieraaksi saapuu Mynämäeltä SBS Wirmo, joka kolmen pelatun ottelunsa jälkeen löytyy Sarjataulukon ensimmäiseltä sijalta voitettuaan kaikki kauden ottelunsa.

-Wirmo on voittanut kauden kolme ekaa peliään. Sen lisäksi Rauma-Mynämäki paikallisvääntö ja siihen päälle vielä Seppisen paluu Raumalle Wirmon päävalmentajana tuo kyllä hyvän kihelmöinnin tohon lauantai-iltaan. Ehdottomasti kannattaa tulla katsomaan ja varmasti on tulossa mielenkiintoinen ottelu, kertoo SalBan päävalmentaja Jani Rajala mietteitään tulevan lauantain ottelusta.

Syksyn flunssakausi on saavuttanut valitettavasti osan koiralauman pelaajista. Onneksi suuremmilta poissaolo aalloilta on vältytty, vaikka sairastelu onkin valmennukselle välillä päänvaivaa aiheuttanut. Treeneihin on onneksi riittänyt flunssasta huolimatta tarpeeksi pelaajia ja tulevan lauantainkin pelissä pelataan täysillä kentällisillä. Flunssakausi ei koiralaumaa nujerra!

-Suhteellisen terveitä on ukot olleet, vaikka onhan kokoonpanosta joku ollut koko ajan pois. Tärkeintä on tietenkin et treeneissä on aina mahdollisimman paljon porukkaa ja et olis aina se paras rosteri niin sanotusti myös pelissä mukana, Rajala kertoo.

Tällä viikolla on SalBa lisännyt poikkeuksellisesti treenien määrää, pitäen yllä harjoitusten hyvää fiilistä. Tiistaina ja torstaina on joukkue pitänyt palaverin ja käynyt yhdessä läpi asioita, mitä voisi tehdä paremmin koko joukkueena, sekä yksittäisiäkin asioita painottaen.

-Ei tässä viikossa ole paljoa treenien osalta ihmeellistä. Pidetään poikkeuksellisesti kolmet treenit ja fiilis on hyvä ja luottavainen. Käyty joukkueen kanssa yhdessä asioita läpi ja mietitty että miten voidaan olla parempi joukkueena, sekä käyty läpi yksittäisiä asioita, että ne ovat selkeämpiä ja jokainen on tietoinen, miten tietyt tilanteet pelataan. Lauantaina Meidän Kauppiksella nähdään aktiivinen ja tarkka SalBa, Rajala summaa.

Lauantaina 19.10.2019 SalBa-SBS Wirmo klo 18.00 Meidän Kauppiksella.

Lipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Liput 5€. Alle 8-vuotiaat, pelipaita päällä tai toimihenkilökortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ota haltuun joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta pelipäivänä täältä!

Nähdään lauantaina, Meidän Kauppiksella!

16.09.2020Rauman SalBa ja Kaiku HR jatkavat yhteistyötään
28.08.2020Miesten edustusjoukkue täydentyy kahdella kotiinpalaajalla
08.07.2020Mikko Immonen seuran puolipäiväiseksi työntekijäksi ja samalla myös miesten edustusjoukkueen uudeksi sopimuspelaajaksi
06.07.2020Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä
04.06.2020Joukkueidemme valtakunnallisten karsintojen lohkot ja pelipaikat
31.05.2020Joukkueet jatkavat toimintaansa asteittain
25.05.2020Rauman SalBa hakee puolipäiväistä työntekijää
18.05.2020Kauteen valmistavat turnaukset tulevat jälleen
15.05.2020Edustusjoukkueidemme lohkot kaudella 2020-2021
12.05.2020SalBan miesten edustusjoukkue nousee Suomisarjaan kaudelle 2020-2021

Siirry arkistoon »