Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5

12.10.2019

Kauden toinen vierasottelu ei ollut SalBalle ensimmäistä parempi. FBC Turku 2 yllätti koiralauman heti ensimmäisen erän alussa ja lopulta piti pisteet kotona lukemin 9-5 (6-3, 0-1, 3-1).

FBC Turku 2 lähtee vahvasti peliin, tehden pelin noin viiden ensimmäisen minuutin aikana neljä maalia koiralauman verkkoon. Neljännen maalin jälkeen SalBa käyttää aikalisän päästäkseen mukaan peliin ja saakin eroa hiukan kurottua kiinni, alun järkytyksen jälkeen. Joonas Tommilan, Joona Lehtoniemen ja Tino Heikun maaleilla ensimmäinen erä saadaan päätettyä lopulta lukemiin 6-3.

-Ensimmäinen erä oli sellainen, että kaveri teki neljä meille heti siihen ensimmäiseen kuuteen minuuttiin. Tällä kertaa meillä oli hiukan liikaa intoa lähteä aktiivisesti työntämään ja hakemaan riistoja. Sitä tietenkin ollaan harjoiteltu. Kaveri vaan oli todella hyvä kääntämään, hyvät syöttöketjut ja pitkät syötöt ja ne sai purettua ne sitten. Meidän viisikko oli liian korkealla ja varsinkin meidän pohjapakki joutui pelaamaan monesti vastustajan kahta vastaan, avaa SalBan päävalmentaja Jani Rajala perjantai-illan peliä.

Toinen ja kolmas erä menee koiralaumalta huomattavasti ensimmäistä paremmin. Toisessa erässä SalBa kaventaa eroa maalilla, mutta valitettavasti ei saa kolmannessa kirittyä tarpeeksi ja peli päättyy lukemin 9-5.

-Kyllä meillä kahdessa viimeisessä erässä oli monta kertaa yritystä kaventaa ja tasoittaa. Me vaan tarvitaan tosi paljon tällä hetkellä myös maalintekotilanteita, että saadaan se maali syntymään, Rajala selventää.

Päävalmentaja suhtautuu tulevaisuuteen edelleen positiivisesti parin viimeisimmän ottelun jälkeen. Uusi pelitapa vie aikaa totutella ja siihen tarvitaan pelejä, sekä harjoituksia, jotta on mahdollista saada informaatiota siitä mitä tehdään oikein ja mitä tarvitsee parantaa. Rajala uskoo laadukkaan tekemisen, asioista puhumisen ja hyvän tekemisen tuottavan vielä tulosta.

-Kun me ollaan lähdetty uutta tekemään, niin me hiukan saadaan tässä maksella oppirahoja. Valmennuskin joutuu asioita puimaan ja miettimään, että mitä me tehtiin FoSu pelissä hyvin. Sieltä täytyy ottaa ne hyvät palaset siihen pallottomaan pelaamiseen ja sit lähteä voimakkaasti kehittämään pallollista peliä. Me ollaan oikealla tiellä, mutta se matka on vielä pahasti kesken, Rajala summaa.

SalBan maaleista vastasi tänään Joonas Tommila (1+1), Joona Lehtoniemi (1+0), Tino Heikku (1+0), Valtteri Ahtiainen (1+0), Veli Peltonen (1+0).

Katso ottelun kaikki tilastot täältä!

Seuraavan kerran koiralauma on vauhdissa ensi viikon lauantaina, kun Meidän Kauppikselle vieraaksi saapuu SBS Wirmo.

SalBa - SBS Wirmo 19.10. klo 18.00.

09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2
31.10.2019Perjantaina lähdetään vieraisiin Vehmaalle
26.10.2019Koiralauma ei kyennyt tänään parhaimpaansa - SC Wolves vei pisteet Paraisille lukemin 5-9
25.10.2019Lauantaina luvassa eläimellinen taisto - koiralauman saa vieraakseen SC Wolves:in Paraisilta.
19.10.2019SalBa katkaisee Wirmon voittoputken - pisteet pidetään Raumalla huikein lukemin 7-4!
18.10.2019Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja
12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5
10.10.2019Perjantain myöhäisillan ottelussa nousee vastaan FBC Turku 2
04.10.2019Porilaiset pitivät kiinni pisteistä kynsin ja hampain - SalBa lähti takaisin kotiin Raumalle pisteittä

Siirry arkistoon »