Vuoden viimeinen ottelu pelataan vieraina Forssassa

13.12.2019

Huomenna lauantaina suuntaa koiralauman reissubussi Forssaan, kun otteluisäntänä lauantai-illan ottelussa toimii jo kertaalleen SalBan vastassa tällä kaudella ollut FoSu. FoSu löytyy Sarjataulukon toiselta sijalta kerättyään kauden aikana 21 pistettä seitsemällä voitolla ja kolmella tappiolla.

-Me halutaan ehdottomasti päättää tämä vuosi voittoon. Tilanne on ihan hyvännäköinen, jos saadaan pisteet lauantaina kotiin, kertoo SalBan päävalmentaja Jani Rajala.

Viimeksi SalBa kohtasi FoSun kauden avausottelussaan Meidän Kauppiksella. Tiukka ottelu päättyi koiralauman voittoon lukemin 8-7, joten luvassa on huomenna todennäköisesti mielenkiintoinen ja vauhdikas ottelu. FoSu on kerännyt kauden aikana pelatuista kymmenestä ottelusta seitsemän voittoa, kun taas koiralaumalta voittoja tältä kaudelta löytyy viisi. Viime viikonloppuna koiralauma sai ensimmäisen kerran kauden aikana toisen perättäisen voiton ja tavoitteena olisi saada pisteet kotiin vielä vuoden viimeisestä pelistä.

-Alkukaudesta asti on ollut selkeä kuva ja ollaan tuotettu kyllä maalintekotilanteita enemmän kuin vastustajat. Koko ajan menee pallollinen pelaaminen parempaan suuntaan. Myös tuossa viime lauantain pelin viimeisessä erässä pallolla puolustaminen, mistä oon puhunutkin, oli todella hyvällä tasolla, Rajala kertoo.

SalBan miesten edustus on kehittynyt huimasti toukokuun alusta asti ja puoleen väliin kautta päästyään saavuttanut osan toukokuussa asettamistaan tavoitteista. Valmennuksella on vahva usko siihen, että genre on oikea ja voittoja kauden aikana tulee tappioita enemmän. Pelilliset asiat ovat hyvällä tasolla ja treeneissä mennään kovaa, intensiteetti korkealla. Jokaiseen yksityiskohtaan ei tarvitse keskittyä samalla tavalla kuin toukokuusta asti, vaan ne alkavat tulemaan jo luonnostaa.

-Kyllä joukkue on mennyt selkeästi eteenpäin. Meidän pelitapa ja identiteetti on selvillä ja mitä me halutaan tuottaa. Nyt on kyse enemmänkin sellaisista pienistä yksityiskohdista, nyansseista, henkilökohtaisesta tekemisestä ja laadun takaamisesta jokaisessa vaiheessa ja tilanteessa. Sitä kautta se paranee vielä se kokonainen 60 minuuttua, Rajala summaa.

Lauantaina 14.12.2019 FoSu – SalBa klo 18.00 Jokioisten Leipä Areenalla.

Ota haltuun joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta pelipäivänä täältä!

 

19.01.2020Lauantai-ilta on Meidän Kauppiksella yhtä juhlaa - FBC Turku 2 kaatui lukemin 12-1
17.01.2020Lauantaina saadaan vieraita tält pualt jokke
11.01.2020Meidän Kauppiksen vuoden ensimmäiset vieraat saapuvat Porista
15.12.2019Vuoden viimeisen pelin pisteet jäivät Forssaan lukemin 13-9
13.12.2019Vuoden viimeinen ottelu pelataan vieraina Forssassa
07.12.2019Vuoden viimeinen kotipeli päättyi voittoon lukemin 10-6
06.12.2019Vuoden viimeiseen kotipeliin saapuu vieraita Paimiosta
28.11.2019Keskiviikkona Turusta tuotiin kotiin kauden ensimmäinen vierasvoitto!
26.11.2019Keskiviikkona taistellaan Turussa SB Hirvensalon vieraana
24.11.2019Lauantaina pelattu hyvä peli ei riittänyt pitämään pisteitä kotona

Siirry arkistoon »