Koiralauma ei kyennyt tänään parhaimpaansa - SC Wolves vei pisteet Paraisille lukemin 5-9

26.10.2019

Ensimmäisen erän lupaavasta alusta huolimatta, lauantai-illan eläimellinen kotiottelu ei tarjoa SalBalle toivottua tulosta. SC Wolves ryöstää pisteet mukaansa Paraisille lukemin 5-9 (3-1, 2-4, 0-4).

-Aika pettymys oli tämä, että ei pystytty tänään parempaan. Olin jotenkin ihan varma, että pystytään tänään vielä parantamaan. Me kyetään oikeasti pelaamaan todella hyvää salibandya tällä hetkellä. Tänään pelistä jää käteen kuitenkin paljon sellaisia asioita, mitä mun mielestä ei ehkä saisi tulla, kertoo SalBan päävalmentaja Jani Rajala tunnelmia ottelun jälkeen.

Ensimmäinen erä alkaa lupaavasti, kun konkari Mikko Viitasen lisäksi SalBan ensimmäisen erän maalintekijöiksi nousevat nuoremman polven koiralaumalaiset Lassi Lähdesmäki, sekä Markus Lehtinen. Tunnetta ja vaarallisia tilanteita täynnä oleva erä päättyy lupaavin lukemin 3-1, kun SC Wolves pääsee tasoittamaan tilannetta erän viimeisellä peliminuutilla. Toisessa erässä tilanne saadaan pidettyä vielä tasalukemissa Veli Peltosen tekemien kahden maalin ansiosta, susien yrittäessä puskea painetta koiralauman päähän. Kolmannessa erässä SalBa ei kuitenkaan kykene purkamaan tarpeeksi tehokkaasti vierasjoukkueen luomaa painetta, mikä lopulta koituu koiralauman pelin kohtaloksi lukemin 5-9.

-Homma lähti ihan hyvin ja oli hallussa, mutta sitten alettiin työntämään turhissa tilanteissa. Alettiin pelaamaan sillä tavalla, kuin vastustaja varmaan halusikin, eikä maltettu. Tässä on mietittävää, että miten me löydetään se tasaisuus siihen tekemiseen. Tietenkin se lähtee meistä joukkueena ja yksilön valmistautumisesta, sekä sitä kautta siirtyy sitten siihen peliin. Taikasanoja siihen ei ole, Rajala summaa.

Tappiosta huolimatta löytyy pelistä myös onnistumisia koiralaumalle. Päävalmentaja Rajala kokee pelin kolmosketjun onnistuneen loistavasti. Nuorten pelaajien nousua on ilo seurata, kun he ottavat omaa ruutuaan hiljalleen suuremmaksi, kuten asiaan kuuluu.

Pelin lämpimimmäksi pelaajaksi valittiin Lassi Lähdesmäki (1+0). Muita sinivalkoisia maalintekijöitä ottelussa olivat Mikko Viitanen (1+0), Markus Lehtinen (1+0), sekä Veli Peltonen (2+0).

Katso ottelun kaikki tilastot täältä!

Seuraavan kerran on koiralauma vauhdissa viikon päästä perjantaina, kun tutun Kauppiksen sijaan lähdetään vierailemaan UHV Bulls:in kotikentällä, Vehmaan liikuntahallilla. Pysy kuulolla!

09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2
31.10.2019Perjantaina lähdetään vieraisiin Vehmaalle
26.10.2019Koiralauma ei kyennyt tänään parhaimpaansa - SC Wolves vei pisteet Paraisille lukemin 5-9
25.10.2019Lauantaina luvassa eläimellinen taisto - koiralauman saa vieraakseen SC Wolves:in Paraisilta.
19.10.2019SalBa katkaisee Wirmon voittoputken - pisteet pidetään Raumalla huikein lukemin 7-4!
18.10.2019Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja
12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5
10.10.2019Perjantain myöhäisillan ottelussa nousee vastaan FBC Turku 2
04.10.2019Porilaiset pitivät kiinni pisteistä kynsin ja hampain - SalBa lähti takaisin kotiin Raumalle pisteittä

Siirry arkistoon »