Vuoden ensimmäinen peli toi mukanaan kauan odotetun voiton - ÅIF kaatui lukemin 5-8!

05.01.2019

Lauantain ottelu ÅIF:ää vastaan Sipoossa toi viimein koiralaumalle kauan odotetun ja ansaitun voiton, hienoin lukemin 5-8 (3-3, 0-2, 2-3).

- Onhan tätä haettu ja odotettu. Kyllä tänään pelin jälkeen aika paljon paremmalta tuntuu, kuin pitkään aikaan. Jätkät ovat tämän ansainneet ja tänään oltiin ihan selkeästi parempia. Kyllä tuolla työmäärällä näitä pisteitä täytyy tulla. Voitto varmasti nyt vapauttaa vähän energiaa ja pää ei enää purista niin paljon jokaisessa tilanteessa. Työntekoa pitää jatkaa, ei se millään muulla se tulos sieltä tule, avaa SalBan päävalmentaja Petri Seppinen tunnelmia voiton jälkeen.

Ensimmäinen erä lähtee koiralauman osalta hitaasti käyntiin ja ajassa 06:36 isäntäjoukkueen Teemu Karesniemi saa pallon koiralauman verkkoon, avaten täten ottelun maalitilaston. Vain alle paria minuuttia myöhemmin ajassa 07:53 Tuomas Liukolampi ÅIF:ästä tarjoilee pallon koiralauman maaliin, täten nostaen eroa koiralauman ja isäntäjoukkueen välillä kahteen maaliin. Vihdoin ajassa 08:09 SalBan Mikko Viitanen tarjoilee pallon isäntäjoukkueen maaliin Ville-Petteri Liljan syötöstä, avaten koiralauman pistesaldon. Vain noin paria minuuttia myöhemmin SalBan ensimmäisestä maalista voimaantunut Roope Osmonen laukoo pallon vastustajan maaliin ajassa 10:06 Jesse Nurmen avustamana, tasoittaen eron joukkueiden väliltä. 11:01 Jussi Töyrylä saa itsensä ÅIF:än maalille ja taidokkaasti iskee pallon maaliin nostaen koiralauman maalilla johtoon. Ensimmäisen erän viimeisillä minuuteilla ajassa 17:00 isäntäjoukkueen Markus Mitikka tasoittaa tilanteen joukkueiden välillä, päättäen ensimmäisen erän tilanteeseen 3-3.

-Pallottomassa pelissä onnistuttiin tänään ja peitettiin todella hyvin. Puolustuspään peli oli meillä myös kaikilla todella hyvää. Muutaman maaliedustan maalin vastustaja teki, kun vähän nukuttiin, Seppinen kertoo.

Toinen erä lähtee käyntiin SalBan osalta taidokkaasti ja ajassa 31:40 Töyrylä saa pallon isäntäjoukkueen maaliin Antti Hopeanaulan avustamana, nostaen koiralauman takaisin johtoon. Tiukan väännön jälkeen pääsee innokas koiralauma jälleen tarjoilemaan pallon isäntäjoukkueen maaliin, tällä kertaa Liljan ansiosta, Osmosen avustamana. Tunteikas toinen erä päättyy SalBan hyväksi lukemiin 3-5.

-Olen näistä pelaajista ylpeä aina, tyytyväinen saattaisi olla parempi ilmaisu tämän illan fiilikseen. Tänään tämä meidän tekeminen riitti ja se on hienoa nähdä. Siitä olen ylpeä, että nämä jätkät eivät koskaan luovuta, Seppinen kertoo ylpeänä joukkueesta.

Kolmas erä alkaa jälleen SalBan kannalta positiivisissa merkeissä, kun ajassa 43:24 joukkueen kapteeni Veli Peltonen pääsee tarjoilemaan ÅIF:älle parastaan iskien pallon vastustajan maaliin Liljan avustamana, nostaen SalBan kolmen maalin johtoon. ÅIF taistelee itsensä koiralauman maalille ja ajassa 49:46 Liukolampi tekee ottelun toisen maalinsa koiralauman verkkoon. Sisuuntunut SalBa kokoaa itsensä ja ajassa 52:29 Osmonen tekee jälleen taikojaan tällä kertaa joukkueen kapteenin avustamana ja pallo löytyy isännän maalista. Tästä kimpaantunut isäntäjoukkue puskee tiensä SalBan maalille sujauttaen pallon koiralauman verkkoon ajassa 54:11 ja ottaen aikalisänsä vajaata paria minuuttia myöhemmin 55:42. SalBan Viitanen tekee ajassa 56:43 Liljan avustamana ottelun viimeisen maalin, päättäen ottelun lukemiin 5-8. Koiralauma ottaa viimein kauan odotetun voiton vuoden ensimmäisestä ottelustaan!

-60 minuuttia ehjää ja järkevää pelaamista, pois lukien meidän tyhmät jäähyt. Ollaan viimeksi syyskuussa voitettu, joten uskon tämän antavan myös pelaajille uutta virtaa. Kyseessä on silti kuitenkin vain yksi voitto ja näitä tarvitaan jatkossa myös lisää, Seppinen selventää.

Katso ottelun kaikki tilastot täältä!

Seuraavan kerran SalBa pelaa 12.1. FBC Turkua vastaan Meidän Kauppiksella klo 17.00.

Nähdään

Sinun, Minun, Meidän Kauppiksella!

16.11.2019Lauantai on raumalaisille yhtä juhlaa - pisteet pidetään Kauppiksella lukemin 16-7
15.11.2019Lauantaina valmennuksen apuna löytyy vanhoja tuttuja
09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2
31.10.2019Perjantaina lähdetään vieraisiin Vehmaalle
26.10.2019Koiralauma ei kyennyt tänään parhaimpaansa - SC Wolves vei pisteet Paraisille lukemin 5-9
25.10.2019Lauantaina luvassa eläimellinen taisto - koiralauman saa vieraakseen SC Wolves:in Paraisilta.
19.10.2019SalBa katkaisee Wirmon voittoputken - pisteet pidetään Raumalla huikein lukemin 7-4!
18.10.2019Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja
12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5

Siirry arkistoon »