SalBan tie Suomen Cupissa päätökseen - Classic vahvempi Tampereella maalein 9-2

Share |
17.12.2017

Rauman SalBan matka Tehosport Suomen Cupissa päättyi sunnuntaina Tampereella, kun Salibandyliigan sarjataulukon ykkösnimi Classic oli koiralaumaa parempi loppulukemin 9-2 (1-1, 4-0, 4-1). Raumalaiset etenivät tänä vuonna Cupin puolivälierävaiheeseen.

- Kaveri oli pelissä paljon pallossa, eikä se tullut kenellekään yllätyksenä. Me keskityimme puolustamaan matalalta ja onnistuimme siinä viidellä viittä vastaan ihan hyvin, kapteeni Antti Keskitalo totesi taistelun tauottua.

- Pyrimme pitämään kiinni siitä kurinalaisesta pelaamisesta, jolla me pelasimme TPS- ja OLS-ottelut. Pallollinen peli oli tänään se, mikä jäi niin sanotusti piippuun.

Raumalaiset aloittivat maalinteon avauserässä vajaan kahdeksan minuutin pelin jälkeen Antti Vuorisen osumalla. Iloa kesti kuitenkin vain 20 sekuntia, sillä kotijoukkue onnistui nousemaan tasoihin.

- Ensimmäinen erä oli meiltä muita eriä terävämpi ja pystyimme pelaamaan hyvin sitä peliä, mitä lähdimme pelaamaan. Avauserä oli melko tasainen ja onnistuimme pitämään vastustajan hyvin pois niiltä parhailta maalipaikoilta.

Toista erää ehdittiin pelata yli puolet, kunnes Classic aloitti tykistötulen. Tamperelaiset iskivät erän viimeiseen reiluun kahdeksaan minuuttiin neljä osumaa, joista kolme SalBalle huitomisesta tuomitun viiden minuutin rangaistuksen aikana.

Päätöserän alkuun Classic kasvatti etumatkaansa jo kuuteen maaliin. Erik Härkösen 7-2 kavennus päätöserän puolivälissä oli laiha lohtu, sillä Classic onnistui viimeistelemään loppuun vielä kaksi maalia.

- Toisessa erässä iso jäähy kostautui. Energiat eivät enää riittäneet ja rentous oli poissa. Kun pelataan tiivistä viisikkopuolustusta ja joudutaan tappamaan muutama jäähy, niin siinä tulee pelin edetessä väistämättä väsymys ja sitä kautta alkaa aukkoja löytymään. Isossa kuvassa kaaduimme tänään näihin asioihin.

SalBan maalivahti Teemu Kortelainen kirjautti ottelussa yhteensä 26 torjuntaa, Classicin Joni Järviö ehti pallon eteen 13 kertaa.

Kohti joulunpyhiä ja tossupallotaistoa

Koiralauma harjoittelee alkavalla viikolla joukkueena kolmesti, ennen kuin on aika jäädä ansaitulle joulutauolle.

- Ensi viikolla vedetään vielä täydelllä höyryllä. Lauantaina rauhoitutaan joulunviettoon ja levätään tiistaihin asti, Keskitalo kertoo.

Hän muistuttaa pilke silmäkulmassa, että pyhäpäiviin mahtuu kuitenkin se vuoden kaikkein tärkein ottelu.

- Joulupäivänä kokoonnutaan nykyisten ja entisten pelaajien sekä toiminnassa mukana olevien ja olleiden kesken Äijänsuon harjoitushalliin pelaamaan perinteinen tossupallomatsi. Sehän on kaikille se kauden tärkein ottelu, koirakippari naurahtaa.

Seuraava ottelu pelataan joulun jälkeen, kun joukkue matkaa lauantaina 30.12. Seinäjoelle SPV:n vieraaksi.

Katso Classic-SalBa -ottelun tilastot tästä.

10.02.2019Viimeisetkin mahdollisuudet divarissa pysymisestä karisivat pois - NST sinetöi SalBan kohtalon lauantaina lukemin 6-5
09.02.2019Ensimmäinen erä koitui koiralaumalle kohtalokkaaksi
08.02.2019Tie kutsuu - viikonloppuna pelataan jälleen tuplasti
02.02.2019Rangers vei pisteet kotiin kauppikselta lukemin 5-8
01.02.2019SalBa saa lauantaina vieraita Kirkkonummelta
27.01.2019Tuplapeliviikonloppu jättää SalBan täysin pisteittä
26.01.2019Tuplapeliviikonlopun ensimmäisestä ottelusta ei pisteitä herunut
25.01.2019Tuplapeliviikonloppuun suunnataan päättäväisesti uuden päävalmentajan alaisuudessa
20.01.2019Sunnuntain pelistä pisteet lähtivät Nurmoon lukemin 2-7
19.01.2019Sunnuntain kotipelissä pelataan tärkeistä pisteistä!

Siirry arkistoon »