Kolmas perättäinen voitto saatiin Meidän Kauppiksella lukemin 5-4.

02.03.2019

Lauantai on Meidän Kauppiksella sinivalkoista juhlaa, kun Rauman SalBa ottaa kolmannen perättäisen voittonsa, tällä kertaa Tikkurilan Tiikereiltä lukemin 5-4 (2-1, 1-3, 2-0).

-Maalivahti onnistui loistavasti ja kirsikkana kakun päälle vielä lopun rankkari kiinni. Näin myös ensimmäistä kertaa että viisitoista sekuntia peliä jäljellä ja meillä pallo. Yleensä oltaisiin yritetty vetää se hitonmoinen lämäri sinne ja saada maali, mutta tänään me pelattiin järkevästi, kertoo SalBan päävalmentaja Juha Teikari ottelun jälkeen.

Ensimmäinen erä alkaa vauhdikkaasti, kun koiralauma käsittelee palloa taitavasti ja määrätietoisesti. Ajassa 05:38 avaa Jesse Nurmi ottelun maalitilaston tarjoamalla raumalaista vieraanvaraisuutta Tiikereiden maaliin, Mikko Viitasen avustamana. Alle paria minuuttia myöhemmin on SalBa jälleen puskenut itsensä vierasjoukkueen puolustuksen läpi ja ajassa 06:41 iskee Valtteri Ahtiainen pallon Tikkurilan Tiikereiden verkkoon, Viitasen jälleen avustaessa maalinteossa. Tiikerit pääsevät peliin mukaan erän puolenvälin jälkeen, kun ajassa 14:05 Kevin Starck laittaa isäntäjoukkueelle kampoihin iskemällä pallon SalBan maaliin. Ensimmäinen erä päättyy lukemin 2-1.

Toinen erä lähtee jälleen vauhdilla käyntiin, kun jo ajassa 20:36 on pallo vieraiden verkossa Joona Lehtoniemen toimesta, Veli Peltosen avustamana. Kauaa ei pääse koiralauma kahden maalin johtoasemastaan nauttimaan, sillä ajassa 22:09 Joackim Laakkonen kuroo jo eroa joukkueiden välillä umpeen. Joakim Lund seuraa Laakkosen esimerkkiä, tasaten tilanteen joukkueiden välillä ajassa 33:46. Vauhtiin päästyään menee Tikkurilan Tiikerit vielä maalin johtoon ajassa 36:28, Leevo Loipon heiluttaessa koiralauman verkkoa. Toinen erä päättyy lukemin 3-4.

Kolmanteen erään lähtee keskittynyt ja määrätietoinen kokoonpano. Ajassa 43:55 tasoittaa SalBa Joonas Tommilan ansiosta, Mikael Niemen avustamana. Voiton makuun viime viikonloppuna päässyt koiralauma ei aio tasatilanteeseen tyytyä ja yrittää kaikin voimin pitää pallon itsellään, sekä taistella tiensä Tiikereiden maalille. Viimein ajassa 53:12 Antti Hopeanaula laukoo pallon vierasjoukkueen verkkoon, Aake Lehtosen avustamana. Vääntö kiihtyy minuutti minuutilta pelin viimeisille minuuteille asti. Ajassa 59:31 pidättää koko Kauppis hengitystään, kun Tiikereiden Starck vetää rangaistuslaukauksen ohi SalBan maalin. Viimeinen erä päättyy lukemin 5-4 ja SalBa saa kolmannen perättäisen voittonsa ja ensimmäisen Meidän Kauppiksella pitkään aikaan.

-Nyt ollaan noita kärkipään joukkueita voitettu kolme viimeistä ja huomenna vielä yksi lisää. Kopissa jo puhuttiin, et nämä kaksi ja siihen on mukava lopettaa tämä sarjataso ja kausi. Jää aika paljon parempi mieli näiden kolmen voiton ansiosta, mutta vatsa ei vielä oo täysi. Huomenna lähdetään taistelemaan siitä neljännestä perättäisestä voitosta ja sit voidaan lähteä saunan lauteille jossittelemaan, mitä jos olisi voitettu silloin ja tällöin ja tuolloin, jatkaa Teikari.

Kato ottelun kaikki tilastot täältä!

Seuraavaksi SalBa on vauhdissa huomenna, kun meidän kauppikselle saapuu Loviisan Tor.

SalBa – Loviisan Tor sunnuntaina klo 17.00

Nähdään

Minun, Sinun, MEIDÄN Kauppiksella!

Ps. Huomenna otteluisäntänä toimiva Ravintola Kallio tarjoaa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn SalBa - Loviisan Tor otteluun.

10.02.2020Koiralauma kaatoi UHB Bullsin lauantaina komein lukemin 12-2
07.02.2020UHV Bulls saapuu vieraaksi Meidän Kauppikselle kauden toiseksi viimeiseen kotiotteluun
01.02.2020Ryöstöretki Paraisille tuotti tulosta - SC Wolves kaatui lukemin 7-11
31.01.2020Koiralauma kohtaa sudet toistamiseen tällä kaudella - tällä kertaa susilla on kotikenttäetu
25.01.2020Perjantai-illan ottelun pisteet jäivät Mynämäelle
23.01.2020Mynämäen HaNi-halli kutsuu koiralaumaa perjantaina
19.01.2020Lauantai-ilta on Meidän Kauppiksella yhtä juhlaa - FBC Turku 2 kaatui lukemin 12-1
17.01.2020Lauantaina saadaan vieraita tält pualt jokke
11.01.2020Meidän Kauppiksen vuoden ensimmäiset vieraat saapuvat Porista
15.12.2019Vuoden viimeisen pelin pisteet jäivät Forssaan lukemin 13-9

Siirry arkistoon »