Loviisan Tor - Miehet (6 - 4)

Aika: 6.10.2018 17:00
Paikka:
Sarja: Miesten Divari


Koiralauma kärsi niukan 6-4 vierastappion sarjakärjelle

Rauman SalBan lauantainen vierasreissu Loviisaan ei kasvattanut koiralauman pistesaraketta. Divarin sarjataulukon piikkipaikan hallitsija Tor kaatoi sinivalkoiset vahvan avauseränsä ansiosta loppulukemin 6-4 (3-1, 1-1, 2-2).

– Tänään oli hieman vaikea alku. Jollain tavalla me emme olleet alussa ihan siellä pelin vaatimalla tasolla ja Tor pääsi viemään peliä. Me tosin puolustimme hyvin ja jaksoimme rimpuilla mukana, SalBan päävalmentaja Petri Seppinen summasi ottelun jälkeen.

– Joukkue heräsi hienosti uudestaan pelaamaan ja paransimme omaa tekemistämme. Tänään se ei vain valitettavasti riittänyt edes yhteen pisteeseen. Täytyy edelleen muistaa, että Tor on yksi tämän sarjan kovimpia jengejä, joilla on takanaan mahtavan kotiyleisön huikean kova tuki.

SalBa aloitti maalinteon vajaan yhdentoista minuutin pelin jälkeen, kun Mikko Viitanen iski pallon kotijoukkueen verkkoon Ville-Petteri Liljan esityöstä. Iloa kesti reilut viitisen minuuttia, kunnes Torin eduksi tuomittiin rangaistuslaukaus, josta Jesse Tolvanen hyödynsi tarjotun mahdollisuuden.

Avauserän viimeinen minuutti oli raumalaisittain synkkä. Ensin ajassa 19.20 Andreas Hietala nosti ylivoimalla Torin johtoon ja tasan 30 sekuntia myöhemmin Asko Santero laukoi erän päätöslukemiksi 3-1.

Toinen erä alkoi SalBan kannalta ikävästi. Joni Peltolalle tuomittiin vain 22 sekunnin pelin jälkeen 5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta. Raumalaiset kuitenkin kestivät viiden minuutin mittaisen yhden miehen vajauksen takaiskuitta.

Alivoiman jälkeen ajassa 28.59 Tor onnistui nousemaan jo kolmen maalin karkumatkalle. SalBa-luotsi Petri Seppinen otti tässä vaiheessa aikalisän rauhoitellakseen tilannetta. Hetken hengähdys toimi maalin muodossa kymmenisen minuuttia myöhemmin, kun Lilja iski 4-2 kavennuksen Viitasen esityöstä.

– Ennen aikalisää peli oli tavallaan hieman karkaamassa käsistä. Komeasti taistellun viiden minuutin alivoiman jälkeen pelasimme hyvällä tasolla, mutta siinä vaiheessa tekemisessä oli ehkä enemmän intoa kuin järkeä, Seppinen kertoo.

Kolmannessa erässä ajassa 47.17 Tor iski kotijoukkueelle viidennen osuman. Antti Hopeanaula kuittaisi kuitenkin vain 23 sekuntia myöhemmin 5-3 kavennuksen Eemeli Mustamäen esityöstä. 

SalBa haki lopussa kavennusta ja tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Veli Peltonen toikin raumalaiset maalin päähän, kun ottelua oli pelaamatta minuutti ja 12 sekuntia. Tasoitukseen asti taistelu ei tällä kertaa kuitenkaan riittänyt, sillä Torin Tatu Könönen sinetöi päätöslukemat tyhjään SalBa-maaliin vain kymmenen sekuntia ennen päätössummeria.

SalBan maalille palannut Aleksei Kohtala torjui yhteensä 18 kertaa, kuten myös toisessa päässä virkaveli Niko Nordström.

– Tänään pelannut ryhmä täytti paikkansa todella hyvin. Viime viikonlopun M-Team -matsiin nähden tasonnosto oli hyvää luokkaa, Seppinen kiitteli.

Katso ottelun kaikki tilastot täältä.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Viitanen MikkoLilja Ville-Petteri
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00Lilja Ville-PetteriViitanen Mikko
5 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 300:00Hopeanaula AnttiMustamäki Eemeli
5 - 400:00Peltonen VeliHopeanaula Antti
6 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Kohtala Aleksei: 18 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Peltonen Veli
Hyökkääjä
11Viitanen Mikko
Hyökkääjä
14Mustamäki Eemeli
Hyökkääjä
17Peltola Joni
Hyökkääjä
18Kohtala Aleksei
Maalivahti
22Aaltonen Jan-Erik
Puolustaja
23Hopeanaula Antti
Puolustaja
26Niemi Mikael
Hyökkääjä
27Töyrylä Jussi
Hyökkääjä
31Aaltonen Jonne
Puolustaja
33Huovilainen Vertti
Maalivahti
41Tuominen Miika
Puolustaja
45Nordman Jalmar
Hyökkääjä
49Horn Rasmus
Hyökkääjä
52Virtanen Waltteri
Puolustaja
55Lehtonen Aake
Hyökkääjä
61Lilja Ville-Petteri
Hyökkääjä
72Lehtoniemi Joona
Hyökkääjä
77Nurmi Jesse
Puolustaja
87Ahtiainen Valtteri
Hyökkääjä
89Osmonen Roope
Puolustaja
92Rokosa Joni
Puolustaja
97Tommila Joonas
Hyökkääjä
-Elo Elmeri
Tiedottaja
-Heikku Tino
Huoltaja
-Lahti Tero
Huoltaja
-Nurminen Tomi
Joukkueenjohtaja
-Östman Marko / Viestintäosakeyhtiö Bonde
Tiedottaja
-Peltola Jussi-Pekka
Valmentaja
-Puhakka Mika
Manageri
-Rajala Jani
Päävalmentaja
-Seppinen Petri
Päävalmentaja